Hogy fogják betartani a karantént ha már szöknek a betegek?
Egy holland már megszökött a kórházból,pedig még nincs is igazi karantén.
Link: [link]
A hadsereg akár lőhet is az emberekre ha szöknek?
Nem tudom honnan szedsz ilyet, hogy lőhetnének ilyen esetben, még akkor sem lenne lehetséges, ha biztos lenne, hogy az illető fertőzött, itt pedig meg még csak enyhe gyanu van, semmi bizonyíték arra, hoyg tényleg ez a baja.
Másrészt itt szó sincs karanténról, hanem egy rendelőről, ahonna bárki bármikor elmehet.
Egyszerüen nem volt ideje tovább várni, mert az is lehet hétfőn már dolgozni szeretne odahaza Hollandiában.
Neki erre nincs ideje.
Kérdezem én,hogy ilyenkor mi a teendő, ha valaki egyszerüen nem működik együtt a hatóságokkal, vagy netán elbújik és közben azért fertőzhet is.
Észak koreában is volt egy férfi akit karanténba helyeztek és elment nyilvános fürdőbe. Őt agyonlőtték a rendőrök utána.
Szerintem aki nem tartya be a karantént azt börtönre itélik. De nem ismerem a magyar jogszabályokat igy csak ezt gondolom.
"egyelőre még csak a vírus gyanújáról lehet beszélni "
Magyarul, jó eséllyel vaklárma az egész!
"A hadsereg akár lőhet is az emberekre ha szöknek?"
Természetesen, azért karantén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!