Nektek se lenne semmi probléma a migránsokkal, hogyha nem közel-keleti muszlimok lennének, hanem harmadik világbeli de nyugati kultúrájú országokból?
Én úgy vagyok vele, hogyha Latin-amerikai (pl. kubai, brazil), Fülöp-szigeteki, esetleg polinéz migránsok jönnének, előttük teljesen kitárnám a kaput.
Katolikusok, a kulturájuk is hasonló (pl. az argentin, brazil, kubai kultúra nagyon hasonlít a közép-európai posztkommunista kultúrára) és még színt is vidámságot is vinnének a magyar közéletbe.
"Én úgy vagyok vele, hogyha Latin-amerikai (pl. kubai, brazil), Fülöp-szigeteki, esetleg polinéz migránsok jönnének, előttük teljesen kitárnám a kaput."
Velük is lehetne gond. Lehet, hogy kezdetben kevesebb, de idővel lenne. Meg ki tudja, hogy akarnának-e dolgozni vagy csak a segélyért állnának sorba? Ezen múlik szerintem, mert így integrálódnak be a társadalomban. Ha nincs munkájuk, bárki lezüllik és akkor majd zavargások lesznek, esetleg lopnak, rabolnak, nem kell ez nekünk. A saját kisebbségünk problémáját sem tudjuk megoldani...
NEM a migráció a probléma, hanem az hogyha ILLEGÁLIS és/vagy TÖMEGES az a migráció.
Tök mindegy hogy közel-keletiek, kínaiak, mongolok vagy brazilok, ha legálisan jönnek és kevesen, akkor nincs gond. Ha viszont már tömegessé válik a bevándorlásuk, akkor nagyon nem mindegy hogy honnan jönnek. Éppen úgy zavaró lenne egy hatalmas német tömeg aki fel tudná vásárolni a fél országot - ezt láthatjuk Budapesten az ingatlanárak növekedésében is, hogy gazdag külföldiek itt vesznek ingatlant, felverve az árakat.
Az illegális migránsok meg teljesen mindegy honnan jönnének - ne jöjjenek, egy se, sehonnan! Illegálisan ne!
6
Aha, szóval semmi baj egy lassított és törvényesen végrehajtott Kalergi tervvel, ha jól értem.
#7 Nem, nem érted jól!
Ha kevés bevándorló érkezik akkor a bevándorló alkalmazkodik a helyi kultúrához, közösséghez. Ha sokan érkeznek akkor a helyi közösség meg fog változni tőle.
A svédeknél sem volt gond mindaddiga migrációval, amíg minden odaérkező szeretett volna svédebb lenni a svédnél, mert pont azért ment oda hogy úgy éljen. Amint tömegesen kezdtek bemenni, máris a svédeknek kell alakulniuk hozzájuk.
Éppen így jártak a franciák is, britek is, csak már korábban. A francia városokban már éppen úgy nyomát sem találod az igazi, híres és nagyszerű francia kultúrának, francia életmódnak, mint ahogyan London sem egy brit város ma már, a tipikus brit életmóddal. Ők már elestek, ott már véglegesen elpusztult az amit a franciák, britek évszázadok alatt alakítottak ki maguknak.
Pedig csak annyit kellett volna tenniük ellene, amit pár évtizeddel ezelőtt még megtettek - ELVÁRNI a beérkezőtől, beköltözőtől, hogy ő is franciaként, britként élje utána az életét. Hiszen azért ment oda!
8/8
Azért a tász vizestál meg hasonló fájvídű jogvídűk sokat segítettek ezen. Nekik jogájik vannak, és bizony ha a kecsketoszi nem akar alkalmazkodni, akkor bizony neki nem kell, hisz jogáji vannak. Aki meg bármit is elvárna tőle, az bizony kirekesztő rázistá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!