Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a hazai cigányság integrációját?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez fog valaha sikerülni?:D
2010. júl. 24. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
76%
Csak erőszakkal.
2010. júl. 30. 19:55
 52/76 anonim ***** válasza:
76%
Tűzzel-vassal!
2010. szept. 1. 21:49
 53/76 hejj válasza:
76%
MIÉRT VAN AZ, H HA EGY CIGÁNY CSAPAT MEGVER EGY LÁNYT, MERT HUNGARISTA FELSŐBEN VOLT, AKKOR OTT SZÓ NINCS FAJISÁGOKRÓL...DE HA EGY MAGYAR EMBER KEZET EMEL EGYRE ÖNVÉDELEMBŐL, AKKOR AZ EU MÁR ELÍTÉL MINKET, H MILYEN RASSZISTÁK EZEK HÜLYE MAGYAROK!? vagy mondjuk személyes tapasztalataim: megyek utcán és belém kötnek, h szét vernek, haveromat megrugdossák egy szórakozó helyen mert csak véletlenül hozzájuk ért...ha direkt nekem jön egy nálam 2 fejjel kisebb, és ott van mögötte a többi és várják, h nekem rontsanak( am Franciaországban, Párizs környékéről kiküldték őket, és az a vicces, h a francia elnök sárközi is cigány)....hát biztos nem a tolerancia a megoldás.......ideje tenni valamit, nem gondoljátok?
2011. márc. 8. 19:01
 54/76 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam a korábbi kommenteket, szóval lehet hogy volt már ilyen, de én mindenképpen a halálbüntetés visszaállítását javasolnám úgy, hogy akár többszöri lopás vagy garázdaság, kábellopás stb. esetén is halálítélhető legyen valaki. Persze ezt nem csak a cigányokra alkalmaznám, hanem mindenkire, de szerintem ettől jelentősen csökkenne az elkövetett bűnesetek száma, így nagyobb esély lenne a cigányság integrációjának megvalósítására.

De mivel ezeket sajnos nem (legalábbis nem az elkövetkezendő évtizedekben) fogják bevezetni, így a kérdésedre válaszolva a cigányság integrációja nem fog sikerülni.

2011. nov. 13. 20:23
 55/76 anonim ***** válasza:
82%
Majd ha már tudom, hogyan, akkor újra írok...
2011. nov. 13. 20:51
 56/76 anonim ***** válasza:
44%

"MIÉRT VAN AZ, H HA EGY CIGÁNY CSAPAT MEGVER EGY LÁNYT, MERT HUNGARISTA FELSŐBEN VOLT, AKKOR OTT SZÓ NINCS FAJISÁGOKRÓL...DE HA EGY MAGYAR EMBER KEZET EMEL EGYRE ÖNVÉDELEMBŐL, AKKOR AZ EU MÁR ELÍTÉL MINKET, H MILYEN RASSZISTÁK EZEK HÜLYE MAGYAROK!?"

Ha üvöltesz, attól még nem lesz jobb...

Egyébként az EU nem igazán kedveli a szélsőjobbot,talán ezért.

2011. nov. 13. 20:52
 57/76 anonim ***** válasza:
61%

Én nem azért mondom, lehet itt elméleteket meg ilyeneket gyártani, meg hogy kinek a hibája szegénykék pedig dolgoznának, ha lenne hol stb.

De most komolyan emberek, ad nekik az önkormányzat házat, pénzt. Az ablakon közlekednek, lerúgják a vakolatot, kitörik az ablakot, felgyújtják a kukát, tele szemetelik a házat, szarral kenik ki a falat stb. Tehát adtak nekik egy házat és lakni se tud rendesen. Mégis mi a fszt gondol aki szerint a mi hibánk, meg szegények milyen rendesek amúgy? 500 év alatt az ajtót meg a csapot nem tanulták meg használni, akkor nem kéne azt mondani, hogy hagyjuk a fszba az integrálást, hozzuk a botot, mert az ilyeneket mással nem lehet kordában tartani? Azóta van ilyen nyíltan ekkora baj velük mióta kedveskedve integrálni akarjuk őket!

2011. nov. 14. 03:35
 58/76 anonim ***** válasza:
11%

"Az ablakon közlekednek, lerúgják a vakolatot, kitörik az ablakot, felgyújtják a kukát, tele szemetelik a házat, szarral kenik ki a falat stb."

és ezt minden egyes cigány ember így csinálja?

nem gondolod, hogy akkor már nem is lennének házak?

2011. nov. 14. 19:35
 59/76 anonim ***** válasza:
79%
Nem bazki csak amelyiket támogatják meg adnak neki. Láttál te már putrit ember? Mert elárulom neked, hogy mégcsak szabolcsba se kell menni, gyere ki Pest külső kerületeibe aztán nézd meg mit csinálnak azzal, amit az önkormányzattól kapnak. Nem egy meg nem kettő házról van itt szó!
2011. nov. 15. 01:03
 60/76 anonim ***** válasza:
82%
20/59-esnek! Valószínű, hogy marxizmus-leninizmuson nőttél fel és úgy magadba szívtad, hogy sajnos nem tudsz szabadulni álmodozó gondolataid iradatlan mennyiségétől. A cigány olyan amilyen, sokan nagyon okosan leírták. Nem lehet rajtuk változtatni, génjeikbe kódolva van az eredeti természet, és így is akarnak maradni. Miért szüntette meg a Rákosi és Kádár rendszer az évezredek óta bevált vajda státuszt? A vajda volt az egyetlen akire hallgattak, akinek a szava parancs volt és aki féken tarthatta őket! Inkább ezt kellene vissza állítani, mint a sok hülye beilleszkedési lehetőségről irogatni. A vajda majd megmondja, hogy mit csináljanak és ha tőle kapnak a pofájukra valami disznóságért azt el is fogadják.Nem pedig leállnak gyilkolászni. Sok cigány ismerősöm van és higyjétek el. hogy már az értelmesebbek között fel is merült ez a gondolat. Muszáj nekünk beleszólni a szokásaikba?
2012. febr. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!