Budapesten a 2es metróban a komcsi propagandát a karácsonyi vezetés rendelte el, vagy a Fidesz?
Elkapott az unalom????
Hol olvastad te azt hogy Karácsony "rendelte el a 2-es metróban a komcsi propagandát"???
Nem nullázni kell a válaszom, hanem a hülyeségeteket alátámasztani forrással!
Ha semmit nem mutattok, ami ez alátámasztaná, akkor KAMU az egész kérdés ahogy van!
Aha akkor magyarul KAMU a kérdés...
Oké értettem.
"A legjobb forrás az lenne, ha utaznál néha a 2-es metróval."
Mondjuk ha győri az ember, vagy debreceni, esetleg csíkszeredai, akkor nem véletlenül nem tudja, miről beszélsz.
A kettes metróban egy olyan plakát van hosszú írással ami a szovjeteket felszabadítóként, a németeket meg megszállóként értelmezi, akik feláldozták saját érdekükben Budapestet. A főcím asszem, hogy Budapest szabad, aminek lehetséges, hogy aktuálpolitikai jelentése is van. Ott van a képen a Gellért hegyi szabadság szobor is, amit a kommunisták állítottak a szovjet bevonulás emlékére.
Pár hete még nem ez, hanem egy népstadionos plakát volt, ami az 50es évek dicsőséges sporteseményeiről és stadionépítéséről szólt. Nem tudom, hogy most a Fidesz nosztalgiáztatja az utazó nyugdíjasokat, vagy Karigeri relativizizálja a történelmet, ahogy Gyurcsányék tették korábban.
Szerintem a náciktól függetlenül 1943 -ban szabadabb volt Budapest, mint 1947 -ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!