A koronavírus pánik miatt Bp-en is minden élelmiszer kifogyhat? Vagy itt okosabbak az emberek?
A koronavírustól talán annyira nem félek, mint a következtében kialakult pániktól. Wuhanban és olaszban is kifosztottak minden üzletet. Nem lehet karantén alatt élelmiszert venni és ez már a szomszádban van!
Már ausztriában is regisztráltak vírusost, csak idők kérdése hogy eljusson ide. Vajon itt egy pánik során gyorsan kiűrűlne minden? Nem lehetne élelmiszert venni? Mit gondolsz? Én kissé tartok tőle, hogy karantén alatt nem tudnék venni kaját. Itt jól összefoglalja egy népszerű videos az esetet https://www.youtube.com/watch?v=7UC1508lRi8
#5-nek:
Mivel nincs szükségem rá, (egyébként is, mi a francnak?) így nincs lőfegyverem.
Viszont ha akarnám, két három nap alatt beszereznék egy maroklőfegyvert tartalék tárral, és golyókkal.
És rajtam kívül még nagyon sokan meg tudják tenni!
#13 vagyok:
Vagy azt hiszed hogy a határokon csak cigit szoktak átcsempészni?
Ja, hogy a hírekben csak a cigit adják le?
Hát igen. Ez van.
A falusi tud sok mindent csinálni,van lehetősége és általában tudása is az élethez.
A városi a betonba sokra megy az informatikai tudásával amikor éhenhal vagy leakarják szúrni egy kiló lisztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!