Nem érdemelne meg Gyurcsány Ferenc egy harmadik esélyt?
Először virágoztasson fel egy 3. világbeli országot úgy ahogy itthon is "szakértve" csinálta! Majd ha ezt még túl is éli akkor tényleg megfontolandó, hogy kapjon-e. 😌
Egyelőre viszont elég sokan nem kérnek az országban belőle. 😋
Én azért szavaztam Gyurcsányra, mert ha jobban belegondolunk, ő már lopott annyit, hogy felesleges legyen továbbra is politikával foglalkoznia ha még több pénzt akar. Ezért gondolom úgy, hogy neki már nem a pénz számít, hanem az, hogy az életében elkövetett korábbi bűnöket valahogy jóvátegye. Az ember ennyi idős korára eljut oda, hogy szeretne valamennyit visszaadni abból, amit elvett.
Másik dolog, hogy jelenleg ő az egyedüli olyan kihívója Orbánnak, akitől Orbán valóban fél és ő képviseli az egyetlen olyan pártot, amelyik 100% -ban szembemegy a Fidesz összes hülyeségével, tehát nincs jobboldalra kacsintgatás, mint a Momentumnál, hanem nyíltan felválalják, hogy Európát akarják, miközben azért hazafik is és jobban értik a kereszténység tanításait + jobban követik, mind bármelyik másik párt(igen, a kerszténység békére és megbocsájtásra tanít.
Ettől függetlenül szerintem 2022 -ben egy széles körű összefogásra van szükség, amiben helyet kapnának más demokratikus pártok is, de miniszterelnökjelöltnek mindenképp Gyurcsányt választanám.
"Én azért szavaztam Gyurcsányra, mert ha jobban belegondolunk, ő már lopott annyit, hogy felesleges legyen továbbra is politikával foglalkoznia ha még több pénzt akar. Ezért gondolom úgy, hogy neki már nem a pénz számít, hanem az"
Ennyi erővel Mészáros Lölő is lehetne a következő a bársonyszékben, elvégre van már neki is szépen. 😂
Látom te nem ismered az ilyenek természetét, ugyanis a legtöbb esetben semmi nem elég, még több kellene! Ez alól pedig a főnököd sem kivétel.
Egyetértek #4-gyel.
Gyurcsány milliárdos és mint ilyen, az ellenzéki térfélen egyedülálló. Ezenkívül ő ki merte annak idején jelenteni a parlamentben, hogy ő az egyetlen politikus aki először lett milliárdos, és csak utána politikus.
Kussolt is rendesen mindenki! Senki nem jelentkezett hogy ő is!
Nem véletlenül kezdett Orbán azzal foglalkozni, hogy Gyurcsány mire költi a pénzét!
Parázik, és megjegyzem: okkal.
"Európát akarják, miközben azért hazafik is és jobban értik a kereszténység tanításait + jobban követik, mind bármelyik másik párt"
„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik; akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük." (Niedermüller Péter, DK)
No comment... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!