Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Puzsér Róbert hogyan beszélg...

A Puzsér Róbert hogyan beszélgetne a vitapartnerével, ha csak magyar szavakat használhatna?

Figyelt kérdés
Minden mondatában idegen szavak szerepelnek ,amivel szédíti ellenfeleit!
2020. febr. 23. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Ne aggódj. Mindjárt jönnek a Fideszesek a mondvacsinált hülyeségükkel aztán megkapod a válaszodat.

Egyébként nincs igazad. Nincs minden mondatában idegen szó. Hallgasd meg a podcast eit. Ott azért elég jól tud fogalmazni, beszélni stb.

2020. febr. 23. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem úgy jött le, mint aki idegen szavakkal vagizik, szerintem "magyarabbul" beszél mint egy átlag értelmiségi, aki azzal henceg, hogy tudja, mit jelent az hogy "átstrukturálás" (K+ szánalmasak az ilyen öncélú manőverek)
2020. febr. 23. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Már bocs, de szerintem nem haladja meg különösebben egy átlagos olvasottsággal, szókinccsel bíró személy szintjét a posztjainak/cikkeinek/nyílvánosan folytatott vitáinak nyelvezete. Legalábbis egyáltalán nem a szándékos idegen szavakkal való ködösítés szintjén van.

Mivel hajlamos 3-4-5 tagmondatos, barokk körmondatokat is belevinni, ezért tűnhet nehézkesnek néhány gondolatmenetét végighallgatni/olvasni.

De már bocsánat, ez inkább a hallgatóságot minősíti.

Összetett témákról érdemben beszélni nem lehet tőmondatos, maximum 5 szóból álló mondatokban.

Az más tészta hogy néhány posztját néha giccsbe fordulóan színesíti ógörög vagy egyéb irodalmi utalásokkal (lévén magyar irodalom-töri tanári végzettsége van, ez amolyan szakmai ártalom lehet nála).

2020. febr. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!