Berki Krisztián számára a fő polgármester jelöltség fontos mérföld kő hogy megmutassa a komoly arcát és komolyan vegyék az emberek?
Számomra az volt a mérföldkő amikor 250-el dzsukelt a pályán, utána példaképem lett és én is így nyomtam, csak én hétvégén.
Én rá szavazok!!
Berki tökéletesen reprezentálja a nagyravágyó, ügyeskedő, okoskodó, felszínes életet élő, hagyományos emberi értékeket megvető modern kozmopolita embertípust. Ezért sokaknak lehet példakép.
Puzsér viszont egy különleges egyéniség. Valódi küldetéstudata van, igazi ritkaság. Rá akarja ébreszteni az embereket a világunk értékválságára.
Egy főpolgármester jelölt aki az édes etben mutatta meg hazugsággal tüzdelt kirakat életét..
Most fenyegeti őt az elszürkülés veszélye ezért kitalálta hogy puzsér nyomdokaiba fog lépni.
Esélytelen a győzelemre kicsit olyan mint a majom a cirkuszban lefoglalja az embereket.
Nem tudtam, hogy már 80 alatti IQ-val is lehet valaki főpolgármester, ennyire nagy a baj az országban?
Legbeképzeltebb majom ez a Berki, némi szerénység és önzetlenség nem ártana polgármesteri címhez, meg még sokminden más, ami benne nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!