Ha mindenképp felakarjuk osztani két oldalra a jelenlegi magyar politikát akkor így nézne ki a felállás?
Tudom, hogy nem lehet csak úgy két oldalra felosztani őket, hiszen vannak konfliktusaik egymás között is és ennél azért bonyolultabb a helyzet, de mégis ha mindenáron fel kell őket osztani akkor szerintem így néz ki a dolog:
Egyik oldal: MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP-MLP-PM-Kétfarkú Kutypárt. A Kétfarkúak nem léptek koalícióra az ellenzéki pártokkal de látszik, hogy feléjük húznak(ami nem baj) Valamint én Puzsért is idesorolnám, mert noha ő keményen kritizálja az ellenzéket is, de a Momentummal, Jobbik, LMP elég sok esetben együttműködik vele. Tehát ő is inkább ehhez az oldalhoz húz annak ellenére, hogy Gyurcsányt ki nem állhatja.
Ezzel a szemben a másik oldal: A Fidesz-KDNP-Mi Hazánk- Munkáspárt. Ők nem léptek egymással koalícióra de nagyon is látszik, hogy összefonódnak egymással. Illetve a Betyársereg nem párt de őket is erre az oldalra sorolnám.
Ti, hogy látjátok ezt?
Ne csak a pozitívumokat vizsgáld, hanem a negatívumokat is!
Durva lesz amit most mondok, az pedig még csúnyábbá teszi hogy ezt DK-párttagként mondom:
Az egyik oldal szerintem a DK-Jobbik, a másik oldal pedig MINDENKI MÁS!
#4 vagyok:
Bocs! A kétfarkúakat nem sorolom sehová. Azok éppen azt bosszantják, akit lehet. XD
#4, #6-nak:
Ez utópia.
A teljes lakosság soha nem lesz egységes véleményen. tehát az általad felvetett megoldás csak diktatórikusan kivitelezhető.
Éppen ezzel próbálkozik O1G.
7: Már ne is haragudj: rosszul tudod!
Mindenkinek lehet szabad véleménye, sőt kell is hogy legyen! A cél legyen közös az ideológia másodlagos!
Megosztott, széthúzó, gyűlölködő ország sehol és soha sem volt, lett sikeres! A diktatórikusan megteremtett egység látszata elsöprően nagyot szokott robbanni!
A boldogabb országokban a nép legtöbb helyen azt sem tudja hogy ki a vezetője, mert nem is érdekli: megvannak a morális és a sziklaszilárd jogi garanciák a demokrácia és a jólét megélésére, kontroll a nép által választott vezetők felett
8, a cél sajnos nem közös. Az ország fele nemzetellenes, idegenpárti, hazaáruló, korrupt, gazember, liberális vagy kommunista. Az ilyeneknek nem is szabadna szót adni. A farkast sem kérdezi meg a bárány, hogy mi legyen a közös cél.
Legyen egy nagy hazafi a vezető, aki fejleszti az országot, nem lop, a magyar nép érdekeit képviseli (nem a kisebbségekét, mert ők bizony nem magyarok). Ha utóbbi eset áll fenn, abból lesz Trianon, Koszovó, vagy előbb-utóbb egy önálló Borsod.
9: "Az ország fele nemzetellenes, idegenpárti, hazaáruló, korrupt, gazember, liberális vagy kommunista."
Pont ezt mondom: amíg a vezetés ilyen selejt-liberális, Soros-tanonc, megőszült ifjúkommunista, korrupt gazemberekből áll, akik pénzért importálják az idegeneket, addig nem lesz megbékélés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!