Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Növelné vagy csökkentené a...

Növelné vagy csökkentené a Fidesz támogatottságát ha megreguláznák a bal oldali médiumokat?

Figyelt kérdés

Mint pl. 444, Index, ATV , RTL, stb..

Szavazat vesztéshez vagy idővel szavazat növekedéshez vezethetne ha nem lehetne bal oldali propagandát leadni magukat függetlennek való médiumokban? Vagy legalábbis ugyanúgy bekéne számolni a sikerekről és a bal oldali korrupcióról is.

2020. febr. 22. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

"bekéne"... Imádom amikor általános iskolát sem elvégzettek okoskodnak arról, hogy mit kellene és hogyan.

Mesélj: milyen baloldali korruoció van amiről a "bal oldali" média nem számol be?

2020. febr. 22. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Persze!

Egyik legjobb példa erre Észak-Korea.

2020. febr. 22. 13:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Szegedi Botka féle balos mutyi kiváló példa.

2020. febr. 22. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Semmi mást nem kellene tenni végre, mint ugyanazt amit a balliberálisok már tesznek évek óta. Minden egyes dologért pert kellene indítani!

Amíg a politikusok hagyják hogy szabadon rágalmazzák őket, a pártok, a kormány hagyja hogy hazugságokat terjesszenek vagy torzítsanak, addig ez fog menni. Kő kemény pénzeket kell kártérítésképpen ezektől a médiumoktól kiperelni és akkor majd lesz súlya a tetteiknek. Addig nem.

2020. febr. 22. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Bekő títani mindent, ami nem Fidesz, oszt minden gyólessz! De fasiszták azok nem vagyunk! Aszt csak a liberálfasiszták mongyák ránk!
2020. febr. 22. 13:23
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező Szegedi Botka féle balos mutyi - esetleg egy link? Annyira nem követem a politikai híreket, hogy a rengeteg ügyet mindet ismerjem. És ez valami olyan dolog volt, amiről a "bal oldali" média nem is említett?
2020. febr. 22. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
2020. febr. 22. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudjuk, amíg ki nem próbáljuk. De megnézhetnénk, hogy milyen a támogatottsága a Koreai Munkapártnak, vagy a Kínai Kommunista Pártnak.

Hajrá!

Pontosan milyen regulációról beszélünk? Hát amikor a fidesz sötét üzelmeiről tudósít valaki, akkor már nem is kell az az állítólagos demokrácia?

2020. febr. 22. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért az sokat elmond, hogy amikor a #6 linket kért és erre a #7-ben linket adtam, megjegyzés és kommentár nélkül, azt lepontozták.
2020. febr. 22. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:

9es: nem én pontoztam le az biztos (én kértem a linkeket).

Na szóval szerinted nem számoltak be róla a felsorolt "bal oldali médiumok"? Akkor ezek mik?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb.

2020. febr. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!