2022-ben Karácsony Gábor vezetésével az MSZP-Párbeszéd vissza tudná szerezni a korábbi támogatottságát és visszaelőzni a DK-t?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 11:04
2/14 anonim válasza:
Akár Gábor akár Gergely, az MSZP-nek vége. Az már senkitől nem szerez vissza semmit, az egész egy politikai hulla.
3/14 anonim válasza:
Szerintem azt se hitte senki, hogy Gyurcsány pártja ennyire meg tud erősödni, szóval nem lehet tudni. Majd ősszel az önkormányzati választáson kiderül, akkor is lesznek listák, ott látjuk majd az eredményt.
4/14 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a DK-t.MSZP-s voltam
2019. júl. 20. 11:20
5/14 anonim válasza:
Majd ha Orbán Tamás lemond akkor igen
6/14 anonim válasza:
Ha nem szereted a DK-t, akkor továbbra is szavazhatsz az MSZP-re, senki se tiltotta meg. Arra a pártra szavazz, amelyik neked szimpatikus.
7/14 A kérdező kommentje:
#6 de Gyurcsány lenyomta őket
2019. júl. 20. 11:34
8/14 anonim válasza:
2022-ig a DK simán magába fogja olvasztani az MSZP maradékát.
9/14 A kérdező kommentje:
Az nagyon nem jó
2019. júl. 20. 14:08
10/14 anonim válasza:
Gyurcsány Viktort képtelenség visszaelőzni, ha már egyszer elszabadult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!