Mi a véleményetek arról, hogy a legfrissebb felmérések szerint vezet a Fidesz, és egyedül a Gyurcsány vezette DK tudta növelni a támogatottságát az ellenzéki oldalon?
Egyértelmű következménye az ellenzéki vezetők alkalmatlanságának. Ez nem az emberek szégyene, hanem az ellenzéki vezetők szegénységi bizonyítványa.
Ezt, mint DK-s mondom neked!
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kötelező a Fideszre szavazni. Ha egy társadalom 8 millió szavazójából 2,5-3 millió olyan retardált, hogy a Fideszt látja a legjobb pártnak, akkor az a társadalom teljes mértékben meg is érdemli a Fideszt.
Azért nem igaz, hogy teljes mértékben megérdemlik, mert vannak olyan polgárok, akik nem ismerik az internetet és úgy szavaznak. Így csak kormánymédiát láthatnak.
Mondjuk nem tudom mennyi ezen emberek száma.
És ez most mit magyaráz meg? Kössem be hozzá én az internetet? Esetleg töröljem ki a valagát is, az ételt pedig rágjam meg helyette?
Az idősebb generáció úgy gondolja, ha eddig is megvoltak net nélkül, most is meglesznek nélküle.
Nem kell ezért fikázni őket. Nem tehetnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!