Mit szóltok hozzá, hogy jelenleg Magyarország a világ 12. leggyorsabban pusztuló nemzete?
Tavaly még csak 16.-ok voltunk. Ennyire bejött a CSOK és a babaváró hitel, hogy még tovább csökkent a születési szám és a gyerekvállalási kedv?
A hab a tortán meg az, hogy Németországban szülnek már nagyon sokan:
12: nem lehet egy rendszerből egy elemet kiemelni, és azt mindenféle körülmény kizárásával változtatni!
Próbáld meg - pusztán földhözragadt, hétköznapi példán keresztül - végiggondolni.
Megemeled a pékinas bérét a duplájára. Azonnal drágább lesz a kenyér meg a zsemle... És könnyen inflációs spirál indul be!
A gazdaság teljesítőképességét nem lehet figyelmen kívül hagyni! Nem véletlenül emelik a minimálbért is csak olyan arányban, ami konform a gazdasági mutatókkal.
Csak,amit nem kalkulálnak bele,hogy ugyanazokban a családokban születik több gyerek.
És bizony majd 20 év múlva fogja meglátni a sok okos,aki a nagycsaládosokat támogatta,hogy nem ugyanaz felnevelni 1-2 gyereket,mint 3-4-et.
Én is nagycsaládos családból származom,pontosan ezért sem akarok soha gyereket,mert látom belülről mekkora hátrány.
Hidd el,sok nagycsaládból származó gyerek 20 év múlva örül majd ha magát eltartja,mert 3-4 gyereket nem lehet elimndítani az életben úgy,mint 1-2-őt.
Utolsó, ennek mi köze a családtámogatásokhoz?
Valaki egy gyereket sem tud felnevelni tisztességgel, más meg 4 gyermeket is.
/A gazdaság teljesítőképességét nem lehet figyelmen kívül hagyni! Nem véletlenül emelik a minimálbért is csak olyan arányban, ami konform a gazdasági mutatókkal./
Magyarország fejlődése EU-s támogatásoknak köszönhető,aminek jelentős része kormánynak köszönhetően sajnos teljesen haszontalan dolgokra megy el.A nagyon gyenge magyar fizetés emelések pedig köszönő viszonyban sincsenek az élelmiszer,vagy lakhatás emelkedésével.Nem is értem,így hogy akarnak gyarapodó országot ezek?Szánalom a köbön.
"...jelenleg Magyarország a világ 12. leggyorsabban pusztuló nemzete..."
Erre szavazgat a krumpliagyú birka nép! (Tisztelet a kivételnek!)
Azért igen sokatmondó hogy 8 órával ezelőtt lkérdeztem meg a kérdést feltevőtől hogy honnan a fenéből vette ezt hogy "Magyarország a világ 12. leggyorsabban pusztuló nemzete" - és azóta sem sikerült választ adnia.
vagyis a kisujjából szopta, esetleg olvasta valamelyik bulvárlapban.
Ezt értem.
csak azt nem értem hogy akik meg itt írogatnak rálicitálva azok miért is hitték el neki hogy így is van. Gondolom hasonló módon szoktak "informálódni".
Semmit nem változtat a lényegen az,hogy hanyadikak vagyunk világranglistán,ha fogy a magyar ugyanúgy.Ez a lényeg.Mint írtam a fogyás nem állt meg,csak a házasságok száma nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!