Miért bűn manapság a hazaszeretet?
Na, te is megéred a pénzed azzal a szép zöldséges kotyvalékkal, amit összehordtál :)
Hazaszeretet = aktív, kitartó, önzetlen, csendes munka azért hogy az ország tényleg jobb legyen, ebben pedig valahogy mindig a baloldaliak jeleskednek.
Én egy a liberális szemléletű társadalomtudományi szakra jártam, kb minden ismerősöm onnan önkénteskedett vagy járt vért adni vagy óvodákban gyűjtöttek, szemetet szedték stb.
Hagyományőrző körökben is voltam pár évet, ott ment a nagy hőzöngés hogy Kárpátia, csakamagyarok, vesszentrianon stb, de kb két embert tudok felidézni aki adott volna vért vagy tett barmit is valaha az adócsalás meg mindennapos jelenség volt köztük..
" Nem tartom Hitlert szörnyetegnek, sőt kifejezetten tisztelem, bárcsak hozzá hasonló vezetője lenne "
Jártál te iskolába?
"Nem tartom Hitlert szörnyetegnek, sőt kifejezetten tisztelem, bárcsak hozzá hasonló vezetője lenne Magyarországnak."
Az ilyen gondolatok miatt viszolyognak tőled, nem a Magyar zászló miatt! Te példaképnek tartasz egy véres kezű diktátort, aki kirobbantott egy világháborút és több millió ártatlan embert ölt meg? Szégyelld magad!
Egyébként meg az Orbán kormány lejáratta a nemzeti szót. Már minden nemzeti. A bukásuk után ugyanolyan szitokszó lesz, mint az élmunkás vagy az elvtárs.
A Kárpátiás póló meg a kitűzők csak bohóckodás, öncélú magamutogatás. Külön viccesek a vasággyal együtt 60kilós kis 16 évesek a Kárpátia koncerten, akik szerint az a hazafiasság, ha a koncerten berúgva pogóznak aztán hazafelé beesnek az árokba :)
És ő mekkora HARCOS, a Csatadal a csengőhangja, de elsírja magát, amikor az anyukája kinyomja a pattanását :D
Egy ismerősöm, könyvtárban dolgozó nő, szabadidejében magyar népdalokat gyűjt, saját könyve is jelent már meg róluk. Róla ki merem jelenteni, hogy szereti a hazáját, és aktívan te is érte.
Egy idős bácsi a közelünkben elfeledett, régi mesterségeket tanít érdeklődő fiataloknak.
Van a városban egy néptánccsoport, akik emellett a magyar kultúrával kapcsolatos emlékeket gyűjtenek, egy részük be is került már a falumúzeumba.
Szerintem ez a hazaszeretet, nem a Kárpátiás pólóbóban történő pózerkedés.
Az amerikaiakkal nem venném egy kalap alá a náci vagy a vörös vezetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!