Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki hogy van egy low...

Nem ciki hogy van egy low budget diktátorunk aki a ketjébe építtetett stadiont?

Figyelt kérdés
Merkelnek,Macronnak, Boris Johnsonnak van ilyen?
2020. febr. 12. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2020. febr. 12. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. febr. 12. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok Orbán szimpatizáns, viszont ennek ellenére se foglalkozok nyíltan a belpolitika kritizálásával. Túl sok energiát vesz el, és sosem tudom meg a teljes igazságot arról, hogy mi zajlik le a politikában. Neked is ezt javasolnám, hogy ahelyett, hogy idődet az idióta magyar politikusokra pazarolnád, kezdj el valami mást csinálni, amiben örömödet leled. Ez csak egy javaslat és ha kíváncsi vagy rá, én se tartom helyesnek a stadionépítést, viszont közvetlenül nem rontja meg az életemet és engem ez érdekel jobban.
2020. febr. 12. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Az annál cikibb, hogy milyen ellenzéke van. Élén egy állítólagosan alkesz, megalomániás őrült.
2020. febr. 12. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

100x meg lett válaszolva, de 101x is megkérdezik... :)

1. A Stadion a stabil NB I-es csapattal rendelkező Puskás Akadémia FC tulajdona, nem pedig Orbáné. Szinte minden első osztályú csapat kapott a korábbi romhalmaz helyett egy új és korszerű stadiont, nem csak a PAFC.

2. Vess egy pillantást a felcsúti térképre és ha találsz egy másik területet, ahová elférne a stadion, majd szólj!

3. Orbán budapesten lakik. Szerinted a kormányfői teendők mellett mennyi ideje marad Felcsúton pihenni?

4. ...és ha néha le is ruccan, szerinted pont arra vágyik, hogy az ablakból kinézve bámuljon egy betonfalat oldalról? Szerinted stadion mellett lakni luxus? (Kérdezd meg azokat, akik az Újpest-, vagy a Fradi pálya mellett laknak és a szurkolók üvöltözése miatt ablakot sem tudnak nyitni (arról már nem is szólva, hogy telehugyozzák az utcát).

2020. febr. 12. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Ciki ciki, kicsit köpcös, kicsit trottyos, de a miénk!!
2020. febr. 12. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 "A Stadion a stabil NB I-es csapattal rendelkező Puskás Akadémia FC tulajdona, nem pedig Orbáné."

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványé, alapítója Orbán Viktor (2006), a földterület ahol áll szintén az Orbán családé, aminek használati jogát 50 évre ingyenesen átengedte az alapítványnak. Tényleg semmi köze Orbánnak a stadionhoz.

2020. febr. 12. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Mitől diktátor? Magyarországon demokrácia van (igen, nem liberális demokrácia).
2020. febr. 12. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Igen demokráciákban jellemzően a kisebbségi (választási csaló) kormány teljhatalommal dönt a világon mindenben.
2020. febr. 12. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

"Ciki ciki, kicsit köpcös, kicsit trottyos, de a miénk!!"

A franc a citromját!

2020. febr. 12. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!