Ciki, ha Tüttő Kata a példaképem?
Figyelt kérdés
Hazafele menet mindig látom a plakátjait, eleinte nem volt szimpi, de minden reggel és este láttam és kezd megtetszeni, meg valahogy olyan jó pergő neve van, valahogy olyan jó kimondani.
Semmit sem tudok róla, de rá fogom szavazni, és egyre inkább valamiféle példaképnek érzem.
Lehet kicsit gyerekes és ciki ez, nem tudom.
2019. szept. 12. 19:05
1/8 anonim válasza:
Én még ki se verném rá. Akkor már inkább a momentumosok. Azok jobb partik.
Ő kifejezetten ellenszenves nekem.
2/8 A kérdező kommentje:
Engem is inkább a neve fogott meg, és nem a külseje.
2019. szept. 12. 19:28
3/8 anonim válasza:
Jól tud házasodni, abban lehet példaképed...
4/8 anonim válasza:
Ezért tartunk itt ahol tartunk. Az ilyen választási érvek miatt. Is.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgyis minden politikus lop, csal és hazudik, akkor már inkább arra szavazok, aki a legjobban meg tud fogni valamivel, Tüttő Kata például a jó kis pergős nevével.
2019. szept. 12. 20:13
6/8 anonim válasza:
Hát, legalább nem Kunhalmi Ágica a favoritod. Ez is valami... :)
7/8 A kérdező kommentje:
Miért nem a Kata nyert? :(
2019. okt. 14. 12:03
8/8 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, gyönyörű istennő. Mint Kunhalmi Ágnes, Dúró Dóra, Demeter Márta, Mihócza Szilvia, Varga Judit. Politikusként mind rühellem, de egy isteni jót szeretkeznék bármelyikükkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!