Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Baj, ha Joachim Peiper a...

Baj, ha Joachim Peiper a példaképem?

Figyelt kérdés

Jóvágású, igazi keményvonalas náci volt aki nem félt semmitől, és senkitől, de egyben úriember volt. Azt hiszem el kéne több ilyen ember a mai világba. Főleg német földre.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=7-Tlbm4oPMs&t=519s

2017. máj. 30. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon semmilyen infót nem találtam arról, hogy náci lett volna. Inkább tehetséges katona.
2017. máj. 30. 13:23
 2/9 hollófernyiges ***** válasza:
7%
Majd térjünk vissza az ilyen nőket és gyerekeket élve elégető úriemberekre, ha neked is lesz gyereked.
2017. máj. 30. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:
1 Én úgy gondolom, hogy ő meggyőződéses náci volt, de ennek ellenére inkább csak szimplán hazafinak és nemzeti hősnek kéne nevezni.
2017. máj. 30. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

egy erőskezű vezető egyéniség volt és sokan támadják az ideológiai nézete miatt, viszont ez semmit nem változtat azon hogy kitűnő katona volt aki tényleg nem ismerte a félelmet

"Majd térjünk vissza az ilyen nőket és gyerekeket élve elégető úriemberekre, ha neked is lesz gyereked."

az angol úriemberek is megölték az ellenséget nem?

még jó hogy a szövetséges katonák nem öltek gyerekeket és nőket, és polgári lakosságot sem szőnyeg bombáztak

az hogy tőled 2 centire van az áldozatod vagy 3000 méterrel alattad nem változtat semmin, meghalt? igen

háború volt a szövetségesek ugyan úgy gyilkoltak civileket, csak míg a németeket-japánokat elítélték háborús bűnökért a szövetségeseket előléptették

ha nem vagy tisztába a történelemmel és csak a 8.os törikönyvet ismered itt egy kis ízelítő ha jobban érdekel rákeresel

[link]

2017. máj. 30. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

"az hogy tőled 2 centire van az áldozatod vagy 3000 méterrel alattad nem változtat semmin, meghalt? igen"

Ha neked erről ennyi a véleményed, akkor egy elmebeteg pszichopata vagy.

2017. máj. 30. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

kedves 5 ös válaszoló

4 es vagyok

mért is vagyok pszihopata?

mert nem azt mondom hogy "jaj a csúnya németek" hanem azt mondom "jaj a gyilkosok" ?

mindegy milyen színekbe gyilkolod halomra a polgári lakosságot az ugyan úgy háborús bűn

nem tudom mivel embertelenebb valakit "lekaszálni" egy géppuskával mint rádobni egy gyújtóbombát a faházára és magasból kiabálni hogy "égjetek rohadt németek"

mindkettő ugyan olyan gyilkosság

esetleg nem értesz vele egyet? fejtsd ki kérlek az egyik miben különbözik a másiktól?

áldozat-fegyver-gyilkos ugyan az ha szerinted nem akkor TE VAGY A PSZIHOPATA nem én

még jó hogy a szövetségesek szentek voltak hajtogasd sokat akkor a rengeteg megerőszakolt nő, lebombázott polgári lakosság, fosztogatás, amit a szövetségesek műveltek minden bizonnyal semmissé válik

vagy keress rá Drezdára csak egy lesz a számtalan polgári tömegsírból amit a szövetségesek teremtettek élő emberekből (de gondolom szerinted nem kár mert csak németek)

[link]

2017. máj. 30. 14:46
 7/9 hollófernyiges ***** válasza:

"az angol úriemberek is megölték az ellenséget nem?"

Ha neked ettől még ő marad a példaképed, akkor nincs több kérdésem.

2017. máj. 30. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:

kedves 7 es szövegértés hát na jó 1 alá mert jófej vagyok

nem én vagyok a kérdező nekem nem példaképem

de tisztelem a bátorságát és a katonai teljesítményét

egy normális ember képes még az ellenségét is tisztelni ha rászolgált (ha már így nyalod a szövetséges gyilkosok fertáját akkor tudnod kéne hogy Rommelt, Guderiant tisztelték a szövetségeseid pedig ellenségük volt)

Németek is mélyen tisztelték Zsukovot, Vatutyint szerinted mért? olyan teljesítményt tettek le az asztalra ami bőven kivívta még az ellenség tiszteletét is

nem az a nagy szó ha otthon anyukád megveregeti a vállad ügyes vagy pistike

az a nagy szó ha a halálos ellenséged teszi meg ezt

2017. máj. 31. 00:06
 9/9 hollófernyiges ***** válasza:
Batu kán is kétségtelenül jó hadvezér és tehetséges politikus volt, ez az eredményeiből látszik. De azért hadd ne boruljak le az emberi nagysága előtt, a magyar lakosság felének kiirtása kissé megfekszi a gyomromat.
2017. máj. 31. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!