Nem ciki az, normális politikai programok helyett krumpli, stb. osztogatással próbálnak nálunk támogatókat szerezni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 23:27
1/16 anonim válasza:
Ez nem csak a pártok szégyene, hanem azoké is, akik elfogadják.
2/16 anonim válasza:
# 1
Nem tudom én Thürmerék sátránál voltam egyszer mert ott osztottak ingyen kolbászt. De nem szavaztam rájuk most szégyeljem magam?
3/16 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen.
Ha azt nézzük egy tisztességes polgár dolga az volna, hogy elítélja a szavazatok árusítását. Te pedig támogattad ezt a magatartást, még akkor is ha nem rájuk szavaztál.
4/16 anonim válasza:
# 3
Éhes voltam és jól laktam. Vicc nélkül tényleg finom volt
5/16 anonim válasza:
Cirkuszt, kenyeret!
Ja a krumpli is jöhet!
6/16 anonim válasza:
Akkora az orcátok,mint ha lenne akár milyen programotok az ötleteléseken,alapok és fedezet nélküli igérgetések,meg a fikázáson kívül.
Nevetséges.
8/16 anonim válasza:
Harmadik ciklusát tölti ennek köszönhetően a Fidesz. Ciki, nem ciki, bevállt nekik. Ez a szégyen. Mielőtt valamelyik ősFideszes jönne védeni Orbiékat, megsúgom a parlamenti választások előtt már ,,Buli-buli van" Dorina is ezellen szólalt felt, hogy a cigányság ne adja már el magát pár zsák krumpliért meg tejért.
9/16 anonim válasza:
Bírom,azok krumpliznak akik egy egész ócso piachálózatot üzemeltettek nem is olyan régen.
10/16 anonim válasza:
Az ellenzéknek se krumplija, se programja, csak arca nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!