A baloldaliak, liberálisok miért nácizzák a lemészárolt magyar katonákra megemlékezőket?
@18:43
Na igen, ebben minden benne van, ami válasz a kérdező kérdésére. :)
@18:48
Nézd, nekem nem fáj ez a rendezvény, nem is bp-n lakok, az sem fáj hogy milyen emberek vesznek részt rajta.
Engem a kérdezőnek ez a megjátszott kamu naivitás amit itt művel, az bosszant fel.
#32,,Ünnepeljétek őket fehér ingben, virággal és megsúgom SENKI sem nácizni." Bocs, de vagy naiv, vagy cinikus, ha ezt mondod. Tudod jól, hogy a baloldalon nem kellenek ahhoz semmiféle fasiszták, hogy farkast kiáltsanak, kb 30 éve ez megy. Szóval van egy ilyen rendezvényen több száz ember, ebből néhányan beöltöznek, mondjuk SS egyenruhába és ez ettől rögtön nyilas rendezvény? A kitörés túra dettó, ott is ugyanezt nyomtátok! De ugyanazt tudom mondani neked mint az előzőnek, gyülekezési és szólásszabadság van nem? Akkor meg mit fáj ez nektek? Ha nácik, akkor attól még nácik maradnak, hiába toporzékoltok ellene, sőt, elárulom neked azzal, hogy mindenkit lenáciztok, aki nem ért veletek egyet, csak még többen lesznek.
Akik meg lepontoztak, legyenek már oly gerincesek, hogy leírják mivel nem értenek egyet!
Ha már kérdeztél akkor erre még válaszolok:
A kérdező nem saját magáról beszél, hanem a rendezvény részvevőiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!