A baloldaliak, liberálisok miért nácizzák a lemészárolt magyar katonákra megemlékezőket?
Talán mert önkényuralmi jelképekkel vonulnak bakancsos kopasz fehér cipőfűzős emberek ezért náciznak
Nem a lemészárolt magyar katonákra emlékeznek hanem a nyilasokra és a megszálló német katonákra
Nem szeretem a hisztérikus nácizást, de ezt az undorító képmutatást még kevésbé.
Voltam hagyományőrző körökben, tudom, hogy miről szól a dolog és aki nyilaskeresztes zászlóval, SS-egyenruhában, vagy nyíltan rasszista szervezetek (Légió Hungária) stb ruhában vonulgat az ne tegyen már úgy, mintha egy békés, kegyes megemlékezés lenne a szándéka. Ahhoz nem kell se nyilas, se náci, se egyéb jelkép, csak egy csokor virág és egy fehér ing ha meg akarják tisztelni a halottak emlékét.
Pont azt tartom a megemlékezés meggyalázásának, hogy ilyenkor kimennek a neonácik SS-tisztet cosplayelni és felvonulni és azzal takaróznak, hogy ők csak megemlékeznek...
Felőlem legyen valaki náci csak akkor vállalja fel, ne a halottakkal próbáljon meg takarózni a saját gyávasága miatt, amiért nem meri felvállalni a nézeteit.
Kit érdekel mit mond a sok kivénhedt vérkomcsi ?
Már tüntető sincs elég a libsi-komcsiknak,importált nekik gyuri: [link]
Egyrészt amíg az egyik oldal komcsizza, libsisezi, meg balosozza a másikat addig a másik oldal nácizni fog. Ez egy ilyen "játék". Csak az értelmesebbje már kimarad belőle mindkét oldalon.
A #4-esnek meg igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!