Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valahogy nem lehetne eltűntetn...

Valahogy nem lehetne eltűntetni Gyurcsányt a politikai közéletből?

Figyelt kérdés
Kérem, valaki mondja meg neki, hogy mindenki jobban járna ha végre visszalépne. Már csak a szimpla jelenlétével is lejáratja az ellenzéket. Köszönöm.
2020. febr. 9. 18:54
1 2
 11/15 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Most épp felívelőben vannak nem tüntethető el. Mem is kell. Egyébként sem akar nyerni jó ez a biztos bejutás. Lehet osztani az eszet az Atv-n. Barmit mondhat igérhet úgyse kell beváltania soha.
2020. febr. 9. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Aki szerint tűnjön el aki neki nem tetszik az diktatúrában gondolkodik, mint a Fidesz és a Jobbik, tűnjenek el ők!

Miért te talán nem akarod, hogy eltűnjön a Fidesz? Pedig a legtöbb szavazatot a Fidesz kapta a pártok közül. Miért akarod a legtöbb szavazatot kapott pártot eltiltani? Ja tudom csak 49% ot kapott. Viszont egy pártnak nincs annyi szavazójuk mint a Fidesznek. Szóval az ellenzékiek gondolkoznak diktatúrában.

2020. febr. 10. 00:19
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Aki szerint tűnjön el aki neki nem tetszik az diktatúrában gondolkodik, mint a Fidesz és a Jobbik, tűnjenek el ők!

Miért te talán nem akarod, hogy eltűnjön a Fidesz? Pedig a legtöbb szavazatot a Fidesz kapta a pártok közül. Miért akarod a legtöbb szavazatot kapott pártot eltiltani? Ja tudom csak 49% ot kapott. Viszont egy pártnak nincs annyi szavazójuk mint a Fidesznek. Szóval az ellenzékiek gondolkoznak diktatúrában.

2020. febr. 10. 00:20
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos sokszor nem töltött be időben az oldal nekem valamiért, ezért ment el kétszer a kommentem mert a második után láttam, hogy végül kitette az elsőt is.
2020. febr. 10. 00:23
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Gyurcsány már fóbia sokaknak?

Miért is? Tizen éve volt hatalmon, azóta tulajdonképpen nem csinált semmit.

Utána gondoltál? Ha eltünik, nem lesz egy megosztó egyéniség, egységesebb lehet az ellenzék!

Ezt szeretnéd?

Mi a francért féltek tőle, csak azt tudnám...

2020. febr. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!