Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg igaz, hogy Gyurcsányt...

Tényleg igaz, hogy Gyurcsányt hívták az USA-ba is a Harward egyetemre tanítani miután lemondott?

Figyelt kérdés

De nem ment, mert itt maradt nekünk segíteni megóvni a demokráciát. Ebben a videóban 2:24-nél mondja ezt.

https://www.youtube.com/watch?v=6iZqzTd_Vz0

Azért ha ez igaz, akkor elgondolkodtató. Orbánnak a sleppjét már be sem engedik az USA-ba a korrupciós ügyek miatt, ha bukna akkor szerintem őt sem engednék be sem, nem hogy a Harward Egyetemre tanítani, Amerika TOP 3 egyetemeinek egyikébe. Gyurcsányt meg állítólag oda hívták.

Azért ha ebbe belegondolunk és átgondoljuk egy percre, akkor biztos hogy jó miniszterelnököt választottunk? Egy megkérdőjelezhető elmeállapotú tolvaj vs. egy világszinten elismert közgazdász? És mi az előzőt választottuk?

Mi magyarok miért választunk mindig ilyen fosul? Átok ül rajtunk vagy mi?

2019. dec. 14. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
3%

Te miről beszélsz?

Egyébként lehet, hogy Gyurcsányt meghívták tanítani (bár nem lehet biztosra állítani). Jobban jártunk volna, ha inkább a tanári hivatást választotta volna xD

Egyébként pedig siralmas hogy ez a 2 országromboló politikus még mindig közpénzen tengődik és hülyíti a népet.

2019. dec. 14. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Igen hívták De nem ment, mert itt maradt nekünk segíteni jókat nevetni és leépiteni a demokráciát azzal,hogy a fidesz ál ellenzékét üzemelteti amivel a fidesz még 100+ évig uralkodik majd.

(Taps,taps,taps,taps)

2019. dec. 14. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Nála jobban senki nem tud hazudni. Ennek nagy mestere.
2019. dec. 14. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Ezt én is meg akartam kérdezni amikor hallottam. De szerintem ez csak fricska, mert ha így lenne akkor már a sajtó felkapta volna.
2019. dec. 14. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Érettségivel bíró egyetemi tanár?

Aligha!

2019. dec. 14. 16:58
 6/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
64%
A marketing tanszékre hívták a "How to lie all day?" 3 credites tárgyra.
2019. dec. 14. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
A pszichopaták képesek úgy manipulálni a szavazókat, hogy azok észre sem veszik, hogy átverték őket.
2019. dec. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!