Az ellenzék 2022ben Gyurcsányt fogja miniszterelnök-jelöltnek megtenni?
Gyurcsány nem fogja kiedni a keze közül az uralmat. DK nélkül pedig esélye sincs az ellenzéknek.
Vagy ki lenne tán a Momentumos fegyőr vagy a gulyás marcika? Nincs egy éképzláb jelölt ebbe az ellenzéki szörnykoalacióba.
Gyurcsány éppen olyan csúnya leépülésen megy keresztül, mint Doktor Miniszter Elnök Úr.
Együtt fognak megmurdelni.
Szerintem egy ma még ismeretlen függetlennek mondott fiatal mögé fog beállni.
Vagy egy magát megjavultnak mutató momentumos mögé.
Ha újra Fidesz 2/3 pluszt akarnak támogatni, akkor igen.
3 ciklus óta Gyurcsány nyeri meg a Fidesznek a választást. Mit nem lehet ezen felfogni?
#6: Nézd, én baromira nem vagyok DK-s, de azt ne akarjuk már Gyurcsányra fogni, hogy nem szavaztak az emberek inkább a Jobbikra vagy az LMP-re 2010-ben, 2014-ben, meg tavaly a Fidesz helyett. Mindig volt más lehetőség is a Fideszen, meg az MSZP-DK tandemen kívül, szóval le lehet állni ezzel az "azért szavaznak az emberek a Fideszre, mert Gyurcsány" baromsággal, tudom hogy Puzsér meg még pár okostojás ezt nyomja, de a valósághoz nem sok köze van.
#Kérdező: Szerintem Gyurcsány esélytelen, nagyon megosztó, és ezt ő is tudja. Ha már mindenképp DK-s jelölttől akarsz rettegni, akkor a feleségének szerintem valamivel több esélye van. Szerintem a legjobb lenne előválasztással eldönteni a közös miniszterelnök-jelölt személyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!