Miért nem háborognak azon is az emberek, hogy Gyurcsány havi 20+ milliót költ el a vagyonnyilatkozata szerint?
Orbánnak nincs pénze, Mészáros ellop mindent, közben meg Gyurcsány havonta egy ház árát elkölti, de mire? Drága whiskyt iszik vagy mi lehet az oka?
Ezen miért nem őrjöng az Index, miért nem zavarja a DK-s kis nyugdíjból élőket?
Kérdező, ha már ennyire szeretsz mások zsebében turkálni...
Megtudnád nekem mondani, hogy sejtésed szerint Mészáros Lőrinc miért nem indult ismét a felcsúti polgármesteri székért az ősszel?
Biztosan van ötleted...nekem van...
A tiéd után szívesen megosztom veled is....
"épp ez a probléma, hogy a vagyonnyilatkozata így téves!"
Akkor nem figyeltem. Mi utal arra, hogy téves a vagyonnyilatkozata?
OK, ez is lehet egy válasz...
Szerintem meg másért...tudod, ha polgármester lenne, neki is kellene vagyonnyilatkozatot tenni-e...
Szerinted eltudna számolni a rengeteg pénzzel amit osztalékként kivett a cégeiből...?
Miben téves Gyurcsány vagyonnyilatkozata?
"Van elég dolga a cégeivel"
Meg lennék lépve, ha a meghatalmazások aláírásán kívül bármi dolga lenne/bármihez engednék hozzányúlni. Mészáros cége 2009-ben csődközeli helyzetben volt, veszteségesen működött. A kormányváltás után pedig megtáltosodott, jelenleg az ország 2. leggazdagabb embere. Nem hiszem, hogy van ember az országban, aki komolyan gondolja, hogy saját képességének köszönhetően.
Tétel az is...
De miért hárítasz Mészárosról?
Csak a Mátrai eröműből 8 azaz nyolc milliárdot vettek ki...tavaly
Hová tűnt az a pénz? Eltudna vele számolni?
Mi a véleményed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!