Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te hogy készülsz, milyen...

Te hogy készülsz, milyen ellátmánnyal a járványra?

Figyelt kérdés
Mennyi konzerv, tartós éleémiszerből kell mennyit elraktározódni? Tisztasági szerekből is kell gondolom meg maszkból. Mit érdemes még felhalmozni?
2020. febr. 5. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyennel, én inkább feltalálom rá a gyógyszert.
2020. febr. 5. 14:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
csak úgy mint minden télen amikor közeleg az influenza szezon, több gyümölcsöt kell enni és gyakrabban kezet kell mosni.
2020. febr. 5. 15:14
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Mi a bajod?

A koronavírus annyira súlyos, mint az influenza. Ha gyenge az immunrendszered/egyéb betegségben szenvedsz, akkor veszélyes lehet, de egyébként nem.

Gyakrabban és alaposabban mosok kezet, ennyi.

2020. febr. 5. 15:18
 4/21 A kérdező kommentje:

Karantén lesz, sok megbetegedés, elkapkodnak mindent. Erre fel kell készülni. Ott van más maszk soncs, semmilyen sem. Elvitte mindenki, amikor még egy megbetegedés sem volt itt.

Nem az utolsó pillantban kell verekedni, azon ami még van

2020. febr. 5. 15:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Kezet mosok, mint máskor is mindig, esetleg kézfertőtlenítő a táskába, ha napközben nagyon nem lenne esélyem kezet mosni, de olyan helyeken járkálok, ahol sok koszos dolgot fogok meg, pl tömegközlekedés.

Csak mert Kína egy tartományában járvány van, nem kell hipochondernek lenni itt Magyarországon. Még egy betegről sincs hír MO-n, de már az emberek kerülik a Japán szusibárokat, mert aki ázsiai, az kínai, és aki kínai, az fertőzött.... nagy a média hatalma.

ui.: nem lekicsinyelni akarom a vírus jelentőségét, de igen valószínű, hogy a sima influenzának több halálos áldozata lesz idén is MO-n, mint a koronavírusnak.

2020. febr. 5. 15:39
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Semmivel. Bízok a saját immunrendszerembe. A koronavírusba idősek szoktak belehalni 22 éves erős immunrendszerem ellen a koronavírusnak nincs esélye.
2020. febr. 5. 15:41
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Semmivel. 85 éves vagyok, és már sok "ilyen" veszélyes vírust túléltem. Nem kell mindent elhinni.
2020. febr. 5. 16:58
 8/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz, akkor tökre fölösleg már pl tartós tejet venned, úgyis kinyiffansz mire lejár.
2020. febr. 5. 17:30
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező! Vagy túl fiatal vagy, vagy túl feledékeny. Nem is olyan régen volt az emberiség nagy részét elpusztító madárinfluenza járvány. Semmit sem tettem, és élek. Ahogy most sem teszek semmit. Az életkorom miatt, már jónéhány év óta ingyenes lenne számomra az influenza elleni védőoltás; még sose kértem. Akkor lát a háziorvos, ha lejár az egészségügyi alkalmasság a vezetői engedélyemben; az meg nem az oltási időszakban van. Esküszöm, egyetlen védőmaszkot sem vettem meg előled, és a családban más sem. Olvasom, hogy hiánycikk, de nekünk nem hiányzik.
2020. febr. 6. 00:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan 2-3 hétre van elegendő élelmiszerünk itthon egy 3 fős családnak. Különböző konzerv készételek, tészták, több zacskó liszt, tartós tej. Tyúkokat is tartunk, napi 5-10 tojást tojnak.

Kutyámnak és a macskáimnak nagykiszerelésű tápot veszek, ami elég nekik 2-2,5 hónapig.

Szerencsére van itthon kút, aminek a vizét bevizsgáltattuk és kiderült, hogy iható tisztaságú.

Nem készülünk világvégére, ez teljesen alap nálunk, hogy ennyi tartós kaja van itthon.

2020. febr. 6. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!