Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék tényleg ilyen...

Az ellenzék tényleg ilyen magyarellenes és keresztényellenes, vagy ezt csak a Fidesz fújja fel? Hová vezet ez az ellenzék számára?

Figyelt kérdés

Ha csak racionálisan nézzük, ilyen óriási öngólokat nem szabadna lőni. Itt vannak ezek a megnyilvánulások, amiket egyes ellenzéki politikusok csinálnak. Románt támogatnak a magyar helyett, patkányoknak, Brüsszelt meg Strasbourgot az ország megbüntetésére szólítják fel, és itt van ez a minapi dk-s politikus nyilatkozata.

Utólag ezekre lehet azt mondani, hogy félreértették az emberek, de ezeket a dolgokat szerintem elég nehéz félreérteni, ez már csak kétségbeesett tűzoltási kísérletnek tűnik. A Fidesz ezerkarú polipja pedig úgy várja ezeket a dolgokat, mint pók a legyet a háló közepén, hogy aztán befonhassa és felfalja.

Ha tehát csak racionálisan

nézzük, ott van egy ellenzék, amely egy számukra ilyen nehéz időszakban népszerű szeretne lenni. Nekik politikailag vajon miért érdekük az efféle szélsőséges megnyilvánulások? Hiszen ha valakik, hát ők tényleg tudhatnák, hogy a Fidesz minden rezdülésüket sasszemekkel figyeli, és mégis ilyen magas labdákat adnak a kormánynak, és akkora öngólokat rúgnak, hogy még a háló is porzik tőle.

Nem értem én ezt, hogyha minél nagyobb népszerűségre szeretnének szert tenni, akkor vajon miért adnak ekkora támadási felületet a kormánynak? A Fidesz vegykonyhájában ahogyan említettem, szupermikroszkópokkal figyelik az ellenzék minden lélegzetvételét, és mégis ilyen dolgok történnek. Értem, hogy a Fidesz rájátszik erre az egészre és felfújja, de hogyha nem hagynának támadási felületet, akkor mindezt nem tehetné meg a Fidesz, illetve ilyen nagy felhajtás nem lenne belőle.

Vajon mire jó ez a számomra érthetetlen viselkedés? Nem az lenne az érdekük, hogy növeljék a népszerűségüket? Így viszont soha nem fognak választásokat nyerni. Van egy réteg, amelynek ez kell, és talán még jó esetben pár százalékkal lehet növelni a támogatottságukat. De ilyen megnyilvánulásokkal jó eséllyel ez sem fog menni.

Itt adódik az a kérdés is, hogy vajon az egész ellenzék ilyen, és most kibújt a szög a zsákból, vagy csak van néhány szélsőséges ember köztük, mint a Jobbikban néhány náci?

Miért jó ez nekik? Szerintem igaz lehet az a vélemény, hogy a Fidesz hatalmának a legfőbb biztosítéka maga az ellenzék. Ezek az események sorra ezt bizonyítják. Kinek mi erről a véleménye?

2020. febr. 1. 10:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
És persze valóban, miért számoltatnák el a másik pártot, amikor egyformán sáros mind a kettő. Hogyha az egyik ezt megteszi, akkor a másik is kitálal, és inkább jobb ez a színjáték, bírkózni a langyos mocsárban, mint végre tiszta lapokkal játszani.
2020. febr. 1. 12:33
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Az.
2020. febr. 1. 12:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy a 12-es mondta, nem kell mindent elhinni. Kérlek nekem se higyjél el mkndent, hanem néz magad utánna. Én azt kérdezem a 12-től, aki összemossa Magyarország töbszöri megbüntetését azzal hogy Orbán a nem jól befektett, ellopott pénzek visszafizetését kérte, hogy ha valakinek adsz egy egész almát, hogy azt ossza el vagy adja oda egy éhezőnek, de az illető félbe vágja, és a másik felét adja oda az éhezőnek, de te vissza kéred tőle azt a felét amit nem adott oda, akkor az mennyivel károsítja meg a éhezőt? Az ellenzék viszont mind két felét vissza kérné.
2020. febr. 1. 12:39
 24/27 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező! Fölösleges idemásolni a fideszes propagandaszöveget, ráadásul hibásan. Magunk is meg tudnánk találni, ha igényünk lenne rá.

Önálló gondolat! Az érdekelne. A mesék nem. Ilyenek még gyerekkoromban se.

2020. febr. 1. 17:20
 25/27 anonim ***** válasza:
22%

23-as!

Nem.

Orbán azt szerette volna, hogy vonják meg Magyarországtól a fejlesztési pénzeket.

12-es

2020. febr. 1. 18:30
 26/27 A kérdező kommentje:

#24 Nem tudom, hogy mire gondolsz. Semmilyen propagandaszöveget nem akarok idemásolni. Már leírtam, hogy nem húzok egyik oldal felé sem, persze akik igen, azok hajlamosak az ilyen emberekben azt látni tévesen, hogy a másik oldal felé hajlanak, nem pedig ahhoz akikkel ők szimpatizálnak, amennyiben valaki rossz kritikát fogalmaz meg az ő pártjukról.

Én azt hiszem, elég önálló véleményt, gondolatot írtam eddig, olvasd vissza. Az ellenzék furcsa, maguknak ártó megnyilvánulásaira keresem a válaszokat.

Viszont én is csak azok alapján tudok tájékozódni, amiket a médiákból hallok meg látok.

2020. febr. 1. 23:30
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Ez így van. Abszolút magyarellenes, keresztény ellenes.
2020. máj. 25. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!