Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőltetik Magyarországon...

Miért erőltetik Magyarországon ennyire a kereszténységet?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem is a kereszténység az európaiság alapja,hanem a görög-római kultúra.
2020. jan. 31. 23:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ja meg csütörtökön a keresztényi szeretet jegyében jól összeverték az ellentüntetőket..
2020. febr. 2. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

"Ja meg csütörtökön a keresztényi szeretet jegyében jól összeverték az ellentüntetőket.."

Nincs is szebb amikor az atesiták a béke nevében felhergelnek másokat. Azért kaptunk szabad akaratot attól aki fentről figyel, hogy az ilyen provokátorokat kedvünk szerint felpofozzuk. Akinek annyi esze van mint egy egérnek, általában beáll ballibsinek.

2020. febr. 3. 00:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Én kommunista vagyok,nem ballibsi.

Szánalmasak vagytok,ti beszéltek a szeretetről,aztán kétszínűek vagytok és megvertek másokat.

2020. febr. 3. 02:05
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a szánalmas, hogy volt egy alap kérdés de már libsizés, komcsizás megy, ráadásul saját kérdésednél :D :D
2020. febr. 3. 02:43
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#24 Ilyen az amikor egy troll a saját kérdését trollkodja szét.
2020. febr. 3. 06:55
 26/26 anonim ***** válasza:
24%

"Szánalmasak vagytok,ti beszéltek a szeretetről,aztán kétszínűek vagytok és megvertek másokat."

Hát na...két választás volt: vagy ballibsi leszek, vagy keresztény. A kisebbik rosszat választottam, azaz a kereszténységet.

2020. febr. 3. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!