Miért erőltetik Magyarországon ennyire a kereszténységet?
Egyáltalán nem erőltetik a kereszténységet.
Inkább azt erőltetik, hogy legyél gyökértelen, vallástalan, és lehetőleg homokos, és tapsikoljál hűségesen a migránsok eljöveteléhez, mert csak így lehetsz jóságos toleráns bunkó :)
Tudtátok, hogy a liberalizmus mai formájának semmiféle előremutató és haladó alapja nincs? Viszont olyan gyűlölködő lényeket nevel ki magából, mint a kérdező :)
"Csuhások térdre!"
(Dr. O.V.B. Mihály után szabadon:)
Kérdező, látom jártál it és olvastad a válaszokat.
Miért nem adtál akkor még te is választ arra az egyszerű dologra amit többen is megkérdeztünk már, hogy ki erőlteti rád a kereszténységet? Ki és mivel, mikor erőlteti?
Hát csak folyton mondják hogy Magyarország keresztény ország így meg úgy
A keresztények pedig tapasztalataim szerint rosszindulatúak,gonoszak.
Nem egyszer volt már dolgom velük,elárultak,hátbaszúrtak mindig.Nem szabad bennük megbízni
Vallások (pontosabban az egyházak, amit emberek irányítanak) által mindig is könnyedén lehetett manipulálni a tömeget. Még az sem okozott gondot, mikor épp teljesen ellentétes dolgokat kellett művelni a vallás nevében, mint amit feketén-fehéren megfogalmaz.
Sötét középkori Európában volt az akkori római katolikus egyház mindennek az alapja (korábban meg a görög). Csak tegyük hozzá azért, mert konkrétan üldözött és írtott mindent, ami más valással kapcsolatban volt, vagy épp veszélyeztette az egyház tekintéjét (mi is maradt fent az államalapítás előtti "magyar" törzsek vallásából?). Ám a 21. században már vallásszabadság van. Nem is kötelező vallásosnak lenni, mint egykoron.
#15 Azt hiszem a kérdést lezárhatjuk. Ez az egyszer találkoztam ilyennel sztori nevetséges.
Óvodás kor után általában eljutnak oda az emberek szellemileg, hogy nem általánosítanak 1-2 tapasztalat alapján több millió emberre - de neked nem sikerült.
"A keresztények pedig tapasztalataim szerint rosszindulatúak,gonoszak.
Nem egyszer volt már dolgom velük,elárultak,hátbaszúrtak mindig.Nem szabad bennük megbízni."
Akkor azok a keresztények nem ismerték a Bibliájukat. Sajnálom hogy rossz tapasztal is voltak, de nem szabad így egy kalap alá venni mindekit.
"A keresztények pedig tapasztalataim szerint rosszindulatúak,gonoszak."
Szerintem kevered őket a sátánistákkal.
#15 Közben eszembe jutott nekem is egy tapasztalat a "keresztényekkel". Régen volt ismerőssel találkozva és beszélgetve kiderült, hogy közben megváltozott az élete és mellesleg bekerült egy gyülekezetbe. A beszélgetésünk végén kedvesen mosolyogva azzal búcsúzott el, hogy bár én maga vagyok a sátán, hiszen ő tudja, mivel nem az ő gyülekezete tagja vagyok így a sátán testesül meg bennem, attól ő még engem nem vet meg, mert nem tehetek róla.
Ez 1 beteg elme megnyilvánulása volt. Eszembe sem jutna miatta az összes keresztény emberről kimondani hogy ilyenek. Te miért teszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!