Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán kimondta a gyöngyöspatai...

Orbán kimondta a gyöngyöspatai eset kapcsán, amit a többség gondol?

Figyelt kérdés

[link]

Ebbe kivételesen teljesen igaza van.

Egyedül azt nem értem, hogy miért nincsenek akkor a törvény, alkotmány eszerint módosítva.

Az, hogy kártérítést ítélnek meg azoknak, akiket elkülönítettek a minősíthetetlen viselkedésük miatt, nem más, mint a liberális demokrácia perverziója.

De, remélhetőleg, felszámolják ezt a fertő berendezkedést.

Amit Orbán mondott nem viccnek kell kezelni.

Szépen, fizessen a kisebbség.Ha nem tud, büntetésből vonjon meg az állam minden szociális ellátást.

Továbbá, az iskolakötelesség korhatárát tovább kellene csökkenteni.Ugyanis, akkor nem elkülönítve lesznek, hanem eltanácsolják őket.

Normál esetben most is az történne, csak nincs más iskola a környéken.

2020. jan. 31. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Egyedül azt nem értem, hogy miért nincsenek akkor a törvény, alkotmány eszerint módosítva."

Miért, hogy tudta volna hergelni a hozzád hasonlókat, ha a cigányok nem kaptak volna kártérítést? Annyi eszetek nincs, hogy átlássátok, ez előre ki volt találva. Csináltak egy problémát, amit a Csodálatos Doktor Miniszter Elnök Úr közbeavatkozása meg tudott oldani. Azon sem lepődnék meg, ha a kártérítést megítélő bíró fideszes haver lenne.

2020. jan. 31. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:

A többség pedig elhitte :)))

[link]

2020. febr. 1. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
7 cigány meg 107 cigány közt van azért különbség
2020. febr. 1. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak ilyen beteges elméletek, hogy Orbán direkt csinálta. Mert alagutat is ásott, persze.

Tudtátok? Nemrég tudtam meg én is. Orbán legkedvesebb titkos barátai a Momentum. Ők voltak azok is, akik Orbán utasítására csellel elintézték, hogy ne legyen olimpia. Még ekkora baromságot...

Ilyen elmebetegeket még az sem zavarja, hogy még az ellenzéki politikusok sem égetik magukat ilyen beteges kitalációkkal. Hihetetlen...

2020. febr. 1. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesség kedvéért, hogy "érthetőbb" legyen az előző: betegünk szerint Orbán rájött, hogy az olimpia bukás lenne, ezt nem akarta megkockáztatni. Itt jöttek képbe a Momentumos kis barátai. A többit már tudjuk.
2020. febr. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!