Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek! Mi jogon...

Kedves fideszesek! Mi jogon mertek ilyeneket művelni?

Figyelt kérdés

[link]

Egy erősen gyengén látó szemüvegét elvenni és utána belekötni? Mi lesz a következő? Kirúgjátok a kerekes székes alól a kerekesszéket és megrugdossátok?

Nem szégyenlitek magatokat? Jövő héten remélem szervezitek a tüntetést, ja ez nem vágja ki a mércét?

2020. jan. 31. 09:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

18 as

2 608 086 főre gondol szerintem akik az országba fideszre szavaztak, bár elég kétes ez a szám ha a disznó ólba bejelentett 300 ukrán szavazót vesszük főleg hogy mint kiderült nem egyedi eset.

Viszont ne térjünk el a tárgytól fideszes trollkodások hatására.

Szóval jövő héten tüntetés lesz a látássérültek bántalmazása miatt vagy nyilvánosan kirúgják a fideszesek a kerekes székes sérült alól a kerekesszéket?

2020. jan. 31. 10:38
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

Hát, arra nagyon jó volt Niedermüller mocskolódása, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, mert annyira próbáljátok mosdatni, védeni a védhetetlent, hogy az erőlködéstől elfelejtitek szorítani a nagy liberális takarótokat és már mindenfelé kilóg a lóláb alóla.

Sorban mindannyian megmutatjátok azt amit eddig olyan nagy igyekezettel próbáltatok elleplezni, hogy gyűlöltök ti itt mindent és mindenkit, akkor is ha rátok szavazott, csak mert magyar.

Vicsorogtok, csaholtok, prüszköltök és közben megmutatjátok sorban a valós lényeteket. Itt véleménye csak nektek lehet - másnak csak akkor ha azt mondja amit ti. Tüntetni éppen így csakis ti mehettek - akkor is ha senki nem áll mellétek. Aki mást mer mondani az náci, fasiszta, rasszista, komcsi, diktátor - akkor is ha pont ti vagytok aki sérteget, mocskol, aki cenzúrázna, bebörtönözne, akasztana.

Mindig jó ha kiderül az igazság.

2020. jan. 31. 11:14
 23/28 anonim ***** válasza:
49%

#16 milyen mi, komcsikám? Tudom, hogy nálatok az önálló gondolat bűn, és a párttal szembe megy, de nekem saját véleményem van.

Nekem nincs bajom az alapokon nyugvó megbélyegzéssel, és az emberiségre káros elemek kirekesztésével sem.

Az én értékrendem az, hogy a nyilvánvalóan káros eszméket, és az ezt valló lényeket mint pl ti komcsik, kádáristák, minden erővel gátolni kell, mert már így is elég sokat romboltatok a már több mint 100 évetek alatt.

2020. jan. 31. 11:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"erősen gyengén látó"? Nem gondolom, láttam a szemüvegét, talán -3-4-es lehet. Azt én otthon nem is hordanám.

Láttad a KONKRÉT esetet?

A Hont bement KÖZÉPRE az emberek közé. Akik felismerték, először szóltak neki, hogy nem neki van a rendezvény, menjen onnan, ne zavarjon másokat. Erre elkezdett visszabeszélni, hogy neki joga van, meg ő akkorse, meg akkoris, stb.

ERRE szólt neki valaki -akkor a Bede volt, ezek szerint-, hogy ne dumáljon, menjen onnan, semmi keresnivalója nincs KÖZTÜK -mármint a fideszesek között-. Erre a Hont kidüllesztette a mellét, hogy ő oda és akkor, és provokatívan nézett a tenyérbemászó képével. Valaki mondott valamit, hogy vigyázz a szemüvegére, és valaki a másik oldalról levette a H. szemüvegét. Erre a H: azonnal add vissza a szemüvegem, visszakapta, de megint kihívóan nézett, megint levették neki.

Közben VÉGIG többen mondták neki, hogy mit keres ott, menjen onnan, stb. Erre pimasz képpel mondta, hogy "DOLGOZOM".

Erre még többen mondták neki, hogy menjen máshova, ez itt nem az ő helye. (Mármint KÖZÉPEN, a tömeg közepén, barátságtalanul körbenézegetve.)

NEM löködte senki, ahogy kifelé ment, ő surlódott másokhoz.

2020. jan. 31. 16:34
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

# 18!

Bocs! Kerekítettem!

2 824 551 (valóban nem 3 millió)

2020. jan. 31. 16:47
 26/28 anonim ***** válasza:

talán -3-4-es

Hülye vagy

2020. jan. 31. 17:45
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
CSAK A FIDESZ(irónikusan)
2020. jan. 31. 17:47
 28/28 anonim ***** válasza:

16

Miért, hányas szemüvege van a Hontnak?

2020. jan. 31. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!