Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek! Mi jogon...

Kedves fideszesek! Mi jogon mertek ilyeneket művelni?

Figyelt kérdés

[link]

Egy erősen gyengén látó szemüvegét elvenni és utána belekötni? Mi lesz a következő? Kirúgjátok a kerekes székes alól a kerekesszéket és megrugdossátok?

Nem szégyenlitek magatokat? Jövő héten remélem szervezitek a tüntetést, ja ez nem vágja ki a mércét?

2020. jan. 31. 09:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%

1 ember tette, az se fideszes volt.

Lehet zárni a kérdést.

2020. jan. 31. 09:37
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyen dolgok után olyan jó látni ahogy a fideszesek szenvednek, lázasan magyarázzák a cikit, hajlítják a valóságot, mosdatják a pártot és a Bede meg Bayer féle náci fideszeseket megpróbálják nem is közülük valóként félrepöccinteni. :D
2020. jan. 31. 09:41
 13/28 anonim ***** válasza:
34%
Hú, de felkaptátok a vizet ti balliberális... izé, mit tudom én milyen értékrendű összefosás pártjainak nagyra becsült szavazói!! Persze nektek az a szimpatikus, amikor kedvenceitek élőben balhét közvetítenek Facebookon a parlamentből ( Tordai) miközben ellehetetlenítik annak munkáját, vagy éppen Hadházy megpróbál pókemberként felmászni az MTVA lépcsőházában, vagy Varjú fetreng a földön és önmagát videózza, Gréczy önmagáról készített fényképeiről ne is beszéljünk, vagy Kunhalmi Ágnes már másodpercekkel előbb becsukott ajtónak direkt nekirohan, aztán egy jó nagyot esik, és Szél Bernadett azonnal a segítségére siet miközben jajveszékel a semmin, később persze kiderül hogy Ágikaról korábban meg azt mondta titokban, hogy a legnagyobb tévedés volt az életében vele együtt dolgozni, vagy hogy Jakab Péter pofátlan módon belül a miniszterelnöki székbe a parlamentben, esetleg Fekete Győr még meg is dicséri saját magát, hogy a füstbombát visszadobta a rendőrökre, mert így élvezetesebb és látványosabb az egész...De akkor ezek szerint jó tüntetés volt, mert ti még egy tüntetés se tudtok amúgy összehozni, lásd munkatörvénykönyv módosítása, stb...
2020. jan. 31. 09:49
 14/28 anonim ***** válasza:
54%

#13 én pontosan tudom milyen értékrended van: komcsi, kádárista, hazaárló kleptokrata. Patkányokat én nem aláznám azzal, hogy a hozzád hasonló kártevőket azokhoz hasonlítsam.

Bár nem vagyok ballib (igaz, nektek "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség"), de igen, tetszett a balhé a parlamentben, ott úgy is csak a lopást, és cirkuszt lehet ellehetetleníteni, mivel munka ott (sem) folyik. MTVA-s eset legalább vicces volt, végre egyszer értelmes műsor volt a párt tévéteken.

Milyen tüntetést sikerült összehozni? Ja azt, hogy zsóti összecsődített pár kádárista komcsi nyuggert? Ne vicceljetek már "elvtársak"...

2020. jan. 31. 10:11
 15/28 anonim ***** válasza:
43%
Csaka fidesz!!!!!!888 [link]
2020. jan. 31. 10:14
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

14# "Patkányokat én nem aláznám azzal, hogy a hozzád hasonló kártevőket azokhoz hasonlítsam."

Na látod az ilyenekkel bizonyítod be maximálisan azt, hogy milyen a " ti" értékrendetek!! Ti nem vagytok megbélyegzők és kirekesztőek, valóban 🤔🤔

2020. jan. 31. 10:19
 17/28 mindentudó99 ***** válasza:
86%
Hont az ország egyik ha nem legnagyobb magyargyűlölője. Aki ott tüntetett volna a jobboldal mellett ha nem vágták volna ki a fideszből amit azóta is képtelen feldolgozni. Személyes sértettsége van
2020. jan. 31. 10:23
 18/28 anonim ***** válasza:
32%

6-os!

Milyen 3 millió fideszesről tetszik itt hazudozni?

:))))))))))

2020. jan. 31. 10:23
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
Amikor fletótok csinált konkrét emberek elleni gyilkosági kisérleteket az nem vót baj.
2020. jan. 31. 10:29
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Minek ment oda? (Na, ki is mondta ezt, prolik?)
2020. jan. 31. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!