Mi a véleményetek a Kubatov listáról?
Nyílt titok volt eddig is a létezése, de most egész tömböket is találtak belőle Egerben:
Hol lehet erről "leiratkozni"? Hol lehet utánaérdeklődni, hogy rajta vagyunk-e? Hol egyeztünk bele, hogy ilyenen szerepelhessünk?
GDPR szempontjából is aggályos az egész, azért kérdezek ilyeneket.
Azt meg honnan veszed, hogy nem azok csinálták akik lehoznak ilyen cikkeket?
444 fake-news. Olyan interjúkat hoz le, amik meg sem történtek. Novák Katalin válaszait el sem mondta. Én a híradóban még nem láttam ezt a hírt. Most a saját ellenzéki közvéleménykutatások is azt mérték, hogy a Fidesz egyedül is nyerne. Valahogy le kell reagálni. Már vártam ilyet. Meg is jött....:XD
@12:49
Persze tudjuk minden fake new, amit nem a fidesz pénzel. :D
"Majd ha kiderül, hogy hazugságon alapszik a hír, akkor majd emlékeztessetek, hogy elnézést kérjek itt, de addig élek a hír igazságának a vélelméve"
Hogy bizonyítsák be azt ami nem létezik ? Ezt komolyan gondoltad? Hogy bizonyítsa be valaki, hogy nem létezik a mikulás ? ;-)
"Hogy bizonyítsák be azt ami nem létezik ? Ezt komolyan gondoltad? Hogy bizonyítsa be valaki, hogy nem létezik a mikulás ? ;-)"
A papírok amiről a fotók készültek valódiak, arra mondtam azt, hogyha kiderül, hogy azt a helyi vezetés szerkesztette össze, nyomtatta ki majd csinált műbotrányt a helyi fidesz ellen, akkor majd elnézést kérek. Vádaknak a koholtságát lehet bizonyítani, egészen addig viszont élek a vélelemmel, hogy létezik a Kubatov lista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!