A Fidesz hogy lehetett annyira ostoba, hogy bár - az Index információ szerint - tudott a Borkai videóról mégsem tett semmit?
sőt az Index szerint "egy alkalommal Kubatovval a Fidesz budapesti székházában találkozott, a pártigazgató azt mondta neki, hogy a „főnök” szerint ami történt, magánügy, és nyugodjon meg, mert ha az önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra kerül a téma,
AKKOR Azt a JOBBOLDALI MÉDIÁBAN BLOKKOLNI FOGJÁK."
Ezek a Fideszes kampányguruk mit gondoltak?
Az internetet nem lehet megzabolázni, a nagyvárosokban bizonytalan szavazók százezrei a Borkai ügy alapján szavazotak az önkormányzati választáson a Fidesz ellen.
Ezt hogy gondolták a Fideszben, hogy majd blokkolják???
Mit tehetett volna?
Elnyerte a posztot, esetleg a mostani jelölt is elnyeri.
Szerintem ez a max elérhető lehetőség, minden más rosszabb lett volna.
Győrben sok idős ember (többségében ők járnak el szavazni) aki a közszolgálatinak nevezett adókat nézi tényleg nem hallott az ügyről.
Vagyis bejött a taktikájuk
Te most tényleg ennyire hülye vagy?
Honnan a frászból tudná az Index hogy amikor Kubatov találkozott valakivel akkor miről beszéltek? Kubatov elmondta nekik? Vagy Borkai ment oda hozzájuk, hogy na, korábban én ám beszéltem a Kubatovval is a videóról és ezt mondta, tessék, írjátok meg?
"Az internetet nem lehet megzabolázni"
Valóban. Itt vagy te is és hazudsz reggel, éjjel meg este.
Ha valóban 2018 óta zsaroljak, akkor megtehette volna a Fidesz, hogy lemondatja családi okokra hivatkozva és kész. Ha később hozták volna nyilvanossagra, amikor már nem polgi, nem durrant volna ekkorát és a Fidesz sem kerül ilyen helyzetbe.
De szerintem meg se gondolták, hogy ennyire gáz lesz
"...mégsem tett semmit..."
Mit tehetett volna, magömlés után? :)
Baklövés volt.
Mást kellett volna indítaniuk Borkai helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!