Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem érzem azt, hogy...

Miért nem érzem azt, hogy romlik az ország és a gazdaság, és hogy egyre rosszabbul élünk?

Figyelt kérdés
Annyira sokan azt mondják hogy minden romlik, minden rosszabb lesz, én viszont azt érzem hogy egyre jobb. Nem azt mondom hogy sokkal jobb, de jobb. Na meg ha valóban lenne legitimitása hogy a Fidesz csak, vagy a statisztikákat kozmetikázza, és ezért látom hogy minden jobb, akkor miért nem tapasztalom ennek az ellenkezőjét én, és még az az 50% feletti szavazó tábor, aki a Fideszre szavaz minden nagyobb, országos szintű választáson? Lehet hogy ebben lehet mérni a jólétet, hogy egyre nől a Fidesz támogatottsága, mert csak "azok" élnek jól akik a Fideszre szavaznak?

2020. jan. 29. 22:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
83%
Nem kérdező van a fideszes meg van a troll.
2020. jan. 29. 23:48
 22/69 A kérdező kommentje:
Úgy úgy, nem az én emlékem, ez mindenki emléke. Én akkoriban max éles lőszerrel mertem volna kimenni.
2020. jan. 29. 23:49
 23/69 A kérdező kommentje:
De neked a kettő ugyanaz.
2020. jan. 29. 23:49
 24/69 anonim ***** válasza:
76%

Ladies and Gentlemen...

The "Legszánalmasabb kamu propaganda kérdés" award goes to the Kérdező :D

Grat!!!

2020. jan. 30. 00:01
 25/69 A kérdező kommentje:
Vigyorogj csak, ezt tudod igen. 😁😁😁
2020. jan. 30. 00:02
 26/69 anonim ***** válasza:
73%

Az a szerencsétek, hogy ilyen birka a magyar nép és néhány kiló krumplival lehet választást nyerni. A kiló krumpli nem csak konkrétan a nyomortelepeken megvett szavazatokra értendő, hanem mindazokra akik örömködnek a kormány által odadobott morzsáknak. De jó, feljődünk.

Azért tekintsünk körbe a világban. Vagy csak a szomszédos EU országokban. Mindenki rohamléptekkel fejődik. Amikor orbán büszkén mondja, hogy mindenki léphet egyet előre akkor azt látom, hogy más országokban mindenki tizet ugrik előre.

Vannak nálunk olyanok akik százat ugranak vagy helikopterrel viszik őket. Abból a pénzből amiből az összes magyar polgár négyet ötöt léphetne egy helyett.

2020. jan. 30. 00:04
 27/69 A kérdező kommentje:
Gyurcsány még egy kiló kruplira valót sem adott. Orbán óta minden pénzért meg kell dolgozni, ingyen pénz nincs, esetleg vacsora. Mert ha a cigány ingyen pénzhez jut...
2020. jan. 30. 00:12
 28/69 A kérdező kommentje:
Roham léptékben fejlődik hogyne, mert ott Orbán előtt nem volt Gyurcsány. Bár Románia még mindig putri ország, persze persze kitömik Bukarestet, de másra már pénz nem jut naon.
2020. jan. 30. 00:14
 29/69 anonim ***** válasza:
71%

Ha kiszállnál s gyurcsány, soros, migránsok, alkotta lila ködből meglátnád rácsodálkoznál a való világra.

Tudom könnyebb élni a fideszes mátrixban mint szembenézni a valósággal.

2020. jan. 30. 00:21
 30/69 A kérdező kommentje:
Nem lenne semmi viszonyítási alapom, tudod a múltból tanulni kell, és nem újra elkövetni.
2020. jan. 30. 00:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!