A Fidesz miért nem törődik a kínai vírussal? Már majdnem az összes ország ellenőrzi fokozottan a reptereit, kivéve mi.
Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 17:20
1/7 anonim válasza:
Mert itt nincsenek is kínaiak,ja várjál...
2/7 anonim válasza:
A kínai vírust Karácsony felügyeli és meg igérte, hogy személyesen számolni fogja s referál róla a saját médiában. Én tökéletesen megbízom a főpolgármester úrban, javaslom, hogy te is ezt tedd.
3/7 anonim válasza:
Már az első hírnél ellenőrzés alá kellett volna vonni a magyar repteret és senkit be nem engedni Kínából!
Vajon miért nem történik semmiféle ellenőrzés a reptéren itthon?!
4/7 anonim válasza:
Szerintem pedig egy-két kérdezőt kellene karanténba tenni, hogy értelmesebb kérdések is esélyt kapjanak.
5/7 anonim válasza:
Kína, USA, Franciaország, Anglia.... építsünk nagy falat?
6/7 anonim válasza:
Ha a kormány egy picit is törődne az állampolgáraival akkor megtiltaná a kínaiak beutazását Magyarországra!
7/7 anonim válasza:
Elég cikis, szerintem ez a Kastler mafla ahhoz, hogy felelősségteljes eü miniszter legyen.
A Fideszre szavaztam, de ha kitör nálunk a járvány, ebbe simán belebukhatnak és akkor örülni is fogok neki.
Sürgősen ki kellene tiltani a kínai gépeket, aki meg Kínából jön, azonnal karanténbe kellene zárni!
Hablatyolnak itt, hogy így nincs veszély, meg úgy nincs - de egy túrót, igenis szörnyű veszélye van a járványnak, ami ellen azonnal mindent meg kellene tenni.
Ha már ideérkezik, akkor nem ússzuk meg áldozatok nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!