Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért lett ilyen fásult...

Most miért lett ilyen fásult az ellenzék, a győri vereség után? Szerintem nem olyan nagy tragédia ez, nem szabad megtörje az összefogást! A Fideszt továbbra is le lehet győzni!

Figyelt kérdés

2020. jan. 27. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%

"Gyurcsány személyét én is egy kicsit aggasztónak tartom"

Kicsit aggasztónak? Az az ember vállalhatatlan még 2020-ban is, csak nem akarja beismerni magának se (pont mint az őszödi beszéd után, hogy kapaszkodott a hatalomba tíz körömmel pedig akkora cirkusz volt hála neki hogy egész Európa minket nézett). Nála jobban senki nem járult hozzá a Fidesz 2/3-ához. Mindegy hogy milyen színekben indul, a rohadt hús rohadt hús marad még átcímkézés után is. Az átejtett vásárló pedig nem felejt.

2020. jan. 27. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
13%

"Akiket én ismerek, józan dolgos embereket, el se mentek, mert vagy dolgoztak, vagy épp nyugdíjasként is a nyugdíj mellett dolgoztak."

Aha. Vasárnap?

Tényleg nem megy már semmi hazugság nélkül?

2020. jan. 27. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem túl jó hír az ellenzéknek ami Győrben most kiderült! Hiába van összefogás, az még nem jelenti azt, hogy az ellenzéki szavazótábor felemeli a seggét. Elég gáz, hogy ezrek maradtak otthon októberhez képest mikor simán vihető lett volna Győr, ez kizárólag az ellenzéki szavazók aktivitásán bukott el. Na pont így bukhat el 2022 is, ez mostantól benne lesz a levegőben és azokat az ellenzéki szavazókat is eltántoríthatja akik eddig elmentek szavazni az összefogásokra, ne felejtsük el, hogy Győrben is 40%-kot szavaztak az ellenzéknek. Szóval a győri sztori nem valami biztató 2022-re nézve!
2020. jan. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!