Most miért lett ilyen fásult az ellenzék, a győri vereség után? Szerintem nem olyan nagy tragédia ez, nem szabad megtörje az összefogást! A Fideszt továbbra is le lehet győzni!
Kérdezd meg a szomszédomat, aki már reggel 6-kor waxolta a Fidesz buszt, hogy nyitásra a Szigetben lakó romákat csapatustól vihesse szavazni...
Akiket én ismerek, józan dolgos embereket, el se mentek, mert vagy dolgoztak, vagy épp nyugdíjasként is a nyugdíj mellett dolgoztak.
Akárcsak én is, s te sem gondolod ugye,
komolyan, hogy ezeket le lehet váltani?
Ez kb olyan mintha a Fidesz lenne fásult egy angyalföldi vereség után.
Nincs értelme.
Győr olyan mint Debrecen, vagy Csorna- 2029-ig biztos a Fidesz győzelem ezeken a településeken.
# 1/4 Kérdezd meg a szomszédomat, aki már reggel 6-kor waxolta a Fidesz buszt, hogy nyitásra a Szigetben lakó romákat csapatustól vihesse szavazni..."
Akkor miért kaptak hajszálra annyi szavazatot, mint 2019-ben ? Agyatlan konteo
# 2/4 Budapesten sikerült. Úgy hogy le lehet váltani őket csak nem alkalmatlan jelöltel"
Nidermüller ? Karácsony alkalmas ? :XD
Fidesz nem lehet legyőzni ezzel az ellenzékkel.
Gyurcsánytól való félelem miatt 22ben még az előzőnél is nagyobb fidesz győzelem lesz.
Amúgy ha megnézitek az elmúlt évek választási eredményeit, nem csak Győr hanem az egész megye nagyon fideszes.
De minden: a városok (Sopron,Mosonmagyaróvár,Kapuvár,Csorna) és a falvak is.
Lehet, hogy országosan nyer az ellenzék 22-ben, de a megyében az 5 körzetből egyet se fognak az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!