Hadházy Ákost miért érdekli annyira, hogy az Orbán birtokon mi épül? Mi köze hozzá? Nem lenne jobb dolga is országgyűlési képviselőként?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 11:55
11/17 anonim válasza:
Miért van az, hogy bármit mond érvként egy fideszes, az visszafelé is valid?
12/17 Micimacko67 válasza:
10-es, ez jó nagyon jó...
A kormánynak és az ügyészségnek nem ugyanez lenne a dolga a kormánypárti elvtársak esetében is?
Van néhány szerencsétlen balek (Mengyi,Simonka) akire majd ráverik a balhét, de a nagyhalak büntetlenül lopnak...
Persze lehet majd verni a mellet, hogy látjátok a fideszesek is meg lesznek büntetve...Ja persze, de az igazán nagy sumákok közelébe sem kerül az ügyészség...
13/17 anonim válasza:
Lopott közpénzből hogyne érdekelné már, hogy mi épül, térjél már magadhoz!
14/17 A kérdező kommentje:
13# Nos, milyen bizonyítékod van?
2020. jan. 21. 14:44
15/17 A kérdező kommentje:
13# annyit még hozzáteszek, hogy személyesen is ismerem Hadházy Ákost. Ismertem állatorvosként is... szerinted a több 10 000 Ft os kezelések után hányszor adott számlát?? És ezt nem csak én mondhatom el, sokan mások is. Akkor az minek minősül???
2020. jan. 21. 14:47
16/17 anonim válasza:
Majd amikor megéled, hogy amerre mit tudom én 40 éve a kutyádat sétáltatod, vagy amelyik úton átkerekezel anyádék tanyájára, egyik nap keresztben egy kerítés fogad, akkor majd más fénybe kerül ez a "Mi közöd hozzá, hogy mi épül az Orbán-birtokon" kijelentés számodra is.
17/17 anonim válasza:
Hadházy Ákos a nemzet őrangyala, lelkiismerete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!