Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy Ákost miért érdekli...

Hadházy Ákost miért érdekli annyira, hogy az Orbán birtokon mi épül? Mi köze hozzá? Nem lenne jobb dolga is országgyűlési képviselőként?

Figyelt kérdés

2020. jan. 21. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Miért van az, hogy bármit mond érvként egy fideszes, az visszafelé is valid?
2020. jan. 21. 13:20
 12/17 Micimacko67 ***** válasza:
77%

10-es, ez jó nagyon jó...

A kormánynak és az ügyészségnek nem ugyanez lenne a dolga a kormánypárti elvtársak esetében is?

Van néhány szerencsétlen balek (Mengyi,Simonka) akire majd ráverik a balhét, de a nagyhalak büntetlenül lopnak...

Persze lehet majd verni a mellet, hogy látjátok a fideszesek is meg lesznek büntetve...Ja persze, de az igazán nagy sumákok közelébe sem kerül az ügyészség...

2020. jan. 21. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Lopott közpénzből hogyne érdekelné már, hogy mi épül, térjél már magadhoz!
2020. jan. 21. 14:21
 14/17 A kérdező kommentje:
13# Nos, milyen bizonyítékod van?
2020. jan. 21. 14:44
 15/17 A kérdező kommentje:
13# annyit még hozzáteszek, hogy személyesen is ismerem Hadházy Ákost. Ismertem állatorvosként is... szerinted a több 10 000 Ft os kezelések után hányszor adott számlát?? És ezt nem csak én mondhatom el, sokan mások is. Akkor az minek minősül???
2020. jan. 21. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd amikor megéled, hogy amerre mit tudom én 40 éve a kutyádat sétáltatod, vagy amelyik úton átkerekezel anyádék tanyájára, egyik nap keresztben egy kerítés fogad, akkor majd más fénybe kerül ez a "Mi közöd hozzá, hogy mi épül az Orbán-birtokon" kijelentés számodra is.
2020. jan. 22. 06:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Hadházy Ákos a nemzet őrangyala, lelkiismerete!
2020. jan. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!