A magyarok miért vonzódnak annyira a szélsőjobboldali ideológiához?
Figyelt kérdés
Megfigyelhető, hogy a legtöbb magyar erősen nacionalista, rasszista, idegengyűlölő, konzervatív, erőskezű vezetőt akarnak, sorkatonaságot, hogy jól megkapják a "maji fijatalok" és mindent kontrolláló államot.
Miért ilyen beszűkültek ezek az emberek? A rendszerváltáskor még nyugati liberalizmust akart a magyar nép, nem autokrata, jobboldali kormányzást, vagy tévedek?
2020. jan. 16. 18:54
31/58 mindentudó99 válasza:
Az írásod nem tetszett. Marhaság. Az ember saját tapasztalalatai alapján ítélkezik másokról nem hallomásból. Ezért nem értettem egyet azzal amit írtál. Aztan aki meg nem ert egyet a véleményeddel az mindenki más bunkó ember. És akkor ílyen megnyilvanulas után oda mered írni milyen művelt vagy. Na mindegy.
32/58 anonim válasza:
30-as is magára ismert. Nem is csodálom, én is szégyellném, ha nem jártam volna iskolákba.
33/58 anonim válasza:
Hát ahogy elnézem hiába járhattál, ha a koszon kívül nem ragadt rád semmi! ;)
34/58 anonim válasza:
Mondja ezt az, aki nem járt iskolákba. Savanyú a szőlő, mi!?
35/58 anonim válasza:
És azt honnét tudod, hogy nem jártam? Csak nem a tapasztalat beszél belőled? :)
Vagy te is ilyen "szegregált" izébe jártál, kisegítőbe?
36/58 anonim válasza:
Nem érdemes vitatkozni. Ezekkel??? Rangon aluli. A csizma sem magyarázkodik a pondrónak, mikor eltiporja.
37/58 mindentudó99 válasza:
Jó csaladból származó művelt ember! Ne erőltesd mert már egyre szánalmasabb.
38/58 anonim válasza:
34 te egy házsártos banyek vagy, jól gondolom? szegény férjed.
39/58 anonim válasza:
“ És azt honnét tudod, hogy nem jártam?”
Mondjuk leírta, hogy honnan tudja, statisztika. Csak úgy tűnik nem figyeltél. De azt figyelembe véve, hogy hazánkban nem egészen 19% csak a diplomások aránya, túl nagyot nem tévedhet.
40/58 anonim válasza:
"De azt figyelembe véve" 40-es, hogy te vagy itt a legbutább, közlöm, 34 % a diplomások aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!