A magyarok miért vonzódnak annyira a szélsőjobboldali ideológiához?
Megfigyelhető, hogy a legtöbb magyar erősen nacionalista, rasszista, idegengyűlölő, konzervatív, erőskezű vezetőt akarnak, sorkatonaságot, hogy jól megkapják a "maji fijatalok" és mindent kontrolláló államot.
Miért ilyen beszűkültek ezek az emberek? A rendszerváltáskor még nyugati liberalizmust akart a magyar nép, nem autokrata, jobboldali kormányzást, vagy tévedek?
Te nagy mindentudó99!
Én azt gondolom (de mondjuk én művelt, tanult vagyok, és jó családból származom), hogy a bűnöző, az csak bűnöző. Jobban éreznéd magad, ha fehérek törtek volna be hozzád? Hmm? Akkor kisebb lenne a veszteséged? Vagy ha ne adj Isten, a gyerekedet fehér erőszakolná meg, az jobb érzés lenne? Persze ez csak teoretikus felvetés, az effélének sosem lesz gyereke, mert a nők sem állnak szóba vele.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy szélsőjobboldali ideológiák érdekelnek, sőt, az egyenlőség elve az, ami miatt utálom a migránsokat, akiket súlyosan pozitív diszkriminációban részesítenek a rovásunkra.
Miért jobb az idegen csavargó, mint a magyar, fel nem foghatom.
Legelőször talán a mi rászorulóinknak, hajléktalanjainknak kellene ételt, szállást biztosítani, befogadó központot és esetleg segélyt, de ha nem kapnak, akkor az idegeneknek miért dukál?
A magyar munkanélküli, ha már régen nincs munkája, tisztíthatja az árkot havi ötvenezerért az önkormányzatnak és még örülhet is neki, akkor egy idegen meg miért kaphat Brüsszelben megállapított segélyt, mindenféle munka nélkül?
Ja persze, tudom, náluk háború van, na és aztán? Talán nem ők lövöldözik saját magukat, vagy egymást? Hát ne tegyék!
Nekünk egy élet munkája egy szerény lakás, de a menekültnek meg dukál, meg az ingyen bérlet, meg a ruha és élelmiszercsomagok, ugyan mi végre?
Kapjon ő is egy tál ételt karácsonykor, ahogy a mi szegényeink, de ne többet, vagy ami neki jár, azt kapja meg minden magyar rászoruló is ugyanúgy, sőt, még többet, hiszen valaha mégis dolgozott a magyar csöves is a rendszerben és talán nem is teljesen önhibájából került sanyarú helyzetbe.
Félreértés ne essék, nem az idegen csavargóktól sajnálom a zsozsót, csak hát a saját nyugdíjam igen csekély, pedig átdolgoztam egy életet itthon és egy jöttmentet többre becsülnek?
Elmennek ám a francba, meg azok a pártok is, akik ajnározzák őket, meg az a szemét Helsinki bizottság, aki a bűnözőknek juttatja az állam pénzét, amit a polgárokból sajtolnak ki adók címén.
Ez és csak ez az oka, hogy a Fideszre szavazok, a többi engem nem érdekel, illetve csak annyira, hogy a késes, robbantós, kamionnal gázolós idegeneket sem szeretném az unokáimra szabadítani.
Aha, mellé ment egy betű! Véletlenül a kétkarakteres "ly" helyett a "j"-t ütötted le! Világos! :)
Tudod, hogy miért nem vitatkozom veled? Mert nem vagyunk egy szinten, ez egyértelműen látszik, és úriember nem párbajozik fegyvertelen személyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!