Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért vonzódnak...

A magyarok miért vonzódnak annyira a szélsőjobboldali ideológiához?

Figyelt kérdés

Megfigyelhető, hogy a legtöbb magyar erősen nacionalista, rasszista, idegengyűlölő, konzervatív, erőskezű vezetőt akarnak, sorkatonaságot, hogy jól megkapják a "maji fijatalok" és mindent kontrolláló államot.

Miért ilyen beszűkültek ezek az emberek? A rendszerváltáskor még nyugati liberalizmust akart a magyar nép, nem autokrata, jobboldali kormányzást, vagy tévedek?

2020. jan. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
72%
Ja még annyi, hogy a fidesz nyíltan nem zsidó vagy cigánygyűlölő, sőt. Az emberek pedig azért szavaznak rájuk amiért szavaznak az MSZP-re anno, elhitték, hogy jobb lesz. De mára már nincs szinte baloldal.
2020. jan. 16. 19:39
 12/58 anonim ***** válasza:
57%

Te nagy mindentudó99!

Én azt gondolom (de mondjuk én művelt, tanult vagyok, és jó családból származom), hogy a bűnöző, az csak bűnöző. Jobban éreznéd magad, ha fehérek törtek volna be hozzád? Hmm? Akkor kisebb lenne a veszteséged? Vagy ha ne adj Isten, a gyerekedet fehér erőszakolná meg, az jobb érzés lenne? Persze ez csak teoretikus felvetés, az effélének sosem lesz gyereke, mert a nők sem állnak szóba vele.

2020. jan. 16. 19:45
 13/58 anonim ***** válasza:
46%
Ráadásul magyarázhatom ezt neked, úgy sem érted meg...
2020. jan. 16. 19:47
 14/58 anonim ***** válasza:
43%
Te meg szégyellhetnéd magad, hogy a saját fajtádat pocskondiázod. Ha már a cigànyokat hoztad fel pèldának, Neked is lenne mit tanulnod tőlük. Az összetartás, egymás bevédése, ők soha nem fognak ilyen kérdést kiírni, hogy a cigànyok miért ilyenek vagy olyanok. De az ilyen liberàlis, baloldali őrültek a cigànyoknàl is sokkal rosszabbak. Sokkal többet ártotok az országnak mint a cigànyok. Semmi haza szeretet, hazafiasság érzés nincs bennetek. A saját fajtàtokat, népeteket utáljàtok is köpköditek. De a politikusaitoktól tanuljàtok. Hadházy ia úgy viselkedett a parlamentben mint egy őrült. Megérdemelte volna, hogy örökre kitiltsák a parlamentből. A kèpviselőitek neki rohangálnak az ajtónak, eljátszàk a nagy halált, sivalkodnak mint a vàlasztási malacok és mindenáron bizonyítani akarják, hogy diktatúra van. Na most ha diktatúra lenne Hadházy "Úr" már nem èlne pl. És nem szidhatnàtok a kormányt sem büntetlenül. Arról nem is beszèlve, hogy a Gréczytek; aki èlesen kritizálta Borkai Urat, a fonnyadt vèn farkàt fotózgatta, és küldte el bizonyos hölgynek, vagy hölgyeknek, aki nem a felesége volt és aki nem vette ezt jó nèven. Erre az összes liberális, balos banda egy emberként állt mellé ès próbàlta meg védeni a védhetetlent. Úgy hogy ezen elgondolkodhatnàtok azèrt.
2020. jan. 16. 20:13
 15/58 anonim ***** válasza:
46%

Egyáltalán nem arról van szó, hogy szélsőjobboldali ideológiák érdekelnek, sőt, az egyenlőség elve az, ami miatt utálom a migránsokat, akiket súlyosan pozitív diszkriminációban részesítenek a rovásunkra.

Miért jobb az idegen csavargó, mint a magyar, fel nem foghatom.

Legelőször talán a mi rászorulóinknak, hajléktalanjainknak kellene ételt, szállást biztosítani, befogadó központot és esetleg segélyt, de ha nem kapnak, akkor az idegeneknek miért dukál?

A magyar munkanélküli, ha már régen nincs munkája, tisztíthatja az árkot havi ötvenezerért az önkormányzatnak és még örülhet is neki, akkor egy idegen meg miért kaphat Brüsszelben megállapított segélyt, mindenféle munka nélkül?

Ja persze, tudom, náluk háború van, na és aztán? Talán nem ők lövöldözik saját magukat, vagy egymást? Hát ne tegyék!

Nekünk egy élet munkája egy szerény lakás, de a menekültnek meg dukál, meg az ingyen bérlet, meg a ruha és élelmiszercsomagok, ugyan mi végre?

Kapjon ő is egy tál ételt karácsonykor, ahogy a mi szegényeink, de ne többet, vagy ami neki jár, azt kapja meg minden magyar rászoruló is ugyanúgy, sőt, még többet, hiszen valaha mégis dolgozott a magyar csöves is a rendszerben és talán nem is teljesen önhibájából került sanyarú helyzetbe.

Félreértés ne essék, nem az idegen csavargóktól sajnálom a zsozsót, csak hát a saját nyugdíjam igen csekély, pedig átdolgoztam egy életet itthon és egy jöttmentet többre becsülnek?

Elmennek ám a francba, meg azok a pártok is, akik ajnározzák őket, meg az a szemét Helsinki bizottság, aki a bűnözőknek juttatja az állam pénzét, amit a polgárokból sajtolnak ki adók címén.

Ez és csak ez az oka, hogy a Fideszre szavazok, a többi engem nem érdekel, illetve csak annyira, hogy a késes, robbantós, kamionnal gázolós idegeneket sem szeretném az unokáimra szabadítani.

2020. jan. 16. 20:23
 16/58 mindentudó99 ***** válasza:
56%
#12 Már ne is haragudj de te most miről beszélsz? Hülyeségeket írkàlsz. Én a saját tapasztalatomat írtam le. Miért írnám hogy feherek loptak meg ha nem így volt. Nyilván azok is lopnak. Én a saját tapasztalatom írtam le. A kérdés is erről szólt ki miért nem szível egy népcsoportot. Na most ha nekem sok rossz tapasztalatom van velük talán dicsérnem kellene őket? Szerinted miért menekülnek a normális emberek Borsodból? Sajnálom ha sért a dolog. És akkor még te jössz olyanokkal hogy felsőbbrendű vagy meg különb nálam bagy másnàl. Egyrészt senkit nem érdekel másrészt a meg csekéj módon se tartozik a kérdéshez hogy te milyen családból származol.
2020. jan. 16. 20:27
 17/58 anonim ***** válasza:
35%
Egyrészt írtam, hogy úgy sem fogod megérteni, másrészt a helyesírásod igazolja az elméletemet. "Csekély" szó, pontos "j"-vel. Édes Istenem...
2020. jan. 16. 20:33
 18/58 mindentudó99 ***** válasza:
40%
Jajj jajj mellé ment egy betű most nem fogok tudni aludni. A tudatodig se jut el amit írtam. Azt nem értem neked miért nem mindegy én kit szeretek vagy kit nem? Én a kerdére válaszoltam. Sajnàlom ha ez neked neked nem tetszik. Vagyis 8gazából nem sajnálom. Nem izgat.
2020. jan. 16. 20:39
 19/58 anonim ***** válasza:
58%

Aha, mellé ment egy betű! Véletlenül a kétkarakteres "ly" helyett a "j"-t ütötted le! Világos! :)

Tudod, hogy miért nem vitatkozom veled? Mert nem vagyunk egy szinten, ez egyértelműen látszik, és úriember nem párbajozik fegyvertelen személyekkel.

2020. jan. 16. 20:44
 20/58 mindentudó99 ***** válasza:
43%
Jólvan most már aludj te jó csaladból származó!
2020. jan. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!