Ehhez mit szóltok kedves ellenzéki Fideszellenes honfitàrsaim?
"De milyen bírósági visszaélésekre gondolsz? Pl. Gréczy amit kapott maximálisan megérdemelte. "
Gréczyt nem ítélte el a bíróság semmiben. Nem is volt ellene eljárás. Lemondott a tisztségeiről, mert hülyeséget csinált.
"De a sport szerető emberek örülnek neki, ez is összehozza kicsit a népet, ami nagyon fontos dolog."
A népet a siker hozza össze, ezért is ennyire megosztó a foci a vizesjátékokkal szemben például. A kormány ígéretet tett egy csomó más sport támogatására is, de messze, nagyon messze elmaradtak ezek a támogatások a focihoz képest, ahol színvonal aluli a teljesítményünk.
Egyébként nem értem, hogy mire fel címezted a kérdésedet az ellenzékieknek, több éve vagyok a GyK-n és még sosem láttam embereket panaszkodni a kézilabda vagy úszósportok támogatása miatt. Szóval úgy beállítani, hogy ezek mindig is panasz tárgyai voltak, aztán egy sikerre azt mondani, hogy "háhá!!",,, nos ez nem működőképes érvelés.
Semmit. Nem is tudtam róla, de nem is érdekel. Jelentéktelen, semmi sem lesz jobb tőle.
Egyébként a fidesz a focira szórja a pénzemet.
Így 2022-ben kérdezném, hogy is volt az az izlandiverés? :DDDDD
Egy 300 ezres ország leiskolázza a TAO-ból soktízmilliárdot kézilabdára öntő tízmilliósat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!