Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mit szóltok kedves...

Ehhez mit szóltok kedves ellenzéki Fideszellenes honfitàrsaim?

Figyelt kérdés
Hogy sivalkodtak itt sokan, hogy nem kell az élsportra annyi pènzt költeni, minek ennyi csarnok meg stadion? Stb. De most a férfi kézilabda válogatottunk egy csomó 20 év körüli fiatal játékossal simàn verte a vilàgbajnok dànokat verő izlandiakat. És a világbajnok dánokat megelőzve vagyunk ott az Európa bajnoksàgon a középdöntőben. Ehhez mit szóltok?

2020. jan. 15. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"hozza a sikert és a dicsőséget hazánknak" - mennyibe került ez a dicsőség?

meg tudod mondani nekem fejből, kedves sportszerető Laca32, hogy az előző EB hol volt és mely csapatok kerültek be a középdöntőbe? És szerinted 100 emberből Magyarországon hány emlékszik, hogy milyen dicsősége volt akkor néhány országnak?

2020. jan. 15. 20:58
 12/25 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Jó jó. De curlingben a béke se..e alatt vagyunk. Erre mi a mentséged?
2020. jan. 15. 21:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Horvátországban volt 2018-ban, akkor ott mi nem jutottunk a középdöntőbe, de csak azért, mert generáció váltás volt. Most is nagyon fiatal 24,3 az átlagéletkor a csapatban. A fiatalabb játékosok még akkor 20 évesek sem voltak. Alakuló csapatunl volt. Aki kezd beérni mostanra és 22-ben, amikor mi is az egyik rendezők leszünk, addigra egy érett és még jobb csapatunk lesz. Meg is nyerhetjük akár a tornát. Egyébként kérdésedre válaszolva
2020. jan. 15. 21:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Franciaország, Svédország, Horvátország, Norvégia, Fehéroroszorszàg, Szerbia, Dánia, Spanyolország, Csehország, Szlovénia, Nèmetország és Észak Macedónia voltak ott a középdöntőben. A sportszerető emberek emlékeznek válogatottjuk sikerére és örülnek neki. A curling nàlunk nem népszerű sportág.
2020. jan. 15. 21:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az volt a kérdésem, hogy

- azelőző EB-n mely országokat ért az a nagy dicsőség, hogy a középdöntőben voltak.

Arra akarok rámutatni, hogy persze jó dolog a középdöntő, de ku**ára nem fontos és nem "nemzeti dicsőség".

2020. jan. 15. 21:10
 16/25 A kérdező kommentje:
De a sport szerető emberek örülnek neki, ez is összehozza kicsit a népet, ami nagyon fontos dolog.
2020. jan. 15. 21:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kézilabda tudáshoz nem pénz kell, hanem tehetség. Vagy vannak olyan emberek az országban, akik tudnak kézizni vagy nincsenek. Ha a pénzen múlna, akkor Magyarországé lenne a legjobb focicsapat. De még ha a pénzen is múlna én inkább választanám azt, hogy ne haljanak meg tömegesen az emberek a kórházakban meg ne legyen ennyi bírósági visszaélés.
2020. jan. 15. 21:16
 18/25 A kérdező kommentje:
Az egészségügy fejlesztésének fontossàgàval részben egyetértek. De milyen bírósági visszaélésekre gondolsz? Pl. Gréczy amit kapott maximálisan megérdemelte. Egy 55 éves erősen öregedő, házas ember, akinek felnőtt gyereke van, erre fel fotózgatja a nemi szervét és azért azt lehet sejteni, hogy nem a saját szórakoztatására tette ezt. Ha ugyanezt egy 15 éves kamasz gyerek csinálja, aki még nem tudja hol a határ, azt nagyjából meg lehet érteni. De egy 55 éves idősödő férfi, aki ráadásul politikus. Ezek után hagy ne sajnáljam, mégha nem is minden igaz amit lehoztak róla. Vagy nem ilyesmire gondoltál?
2020. jan. 15. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"ez is összehozza kicsit a népet, ami nagyon fontos dolog"

csak közben:

"... több mint 32 ezer haláleset lett volna elkerülhető 2014-ben, ha megfelelő lett volna az egészségügyi ellátórendszer és hatékonyabb lett volna a népegészségügy" - ezt nem a DK, hanem az Állami Egészségügyi Ellátó Központ mondja.

szerintem EZ fontosabb.

2020. jan. 15. 21:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az a Gréczy. Én Tomcatre gondoltam. https://www.youtube.com/user/tolvajkergetok/featured
2020. jan. 15. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!