Fideszesek, ti tényleg izmosabbak vagytok szerintetek a baloldaliaknál?
2020. jan. 15. 20:10
21/27 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen izomagyú fideszes tahót és tényleg megpurcant agyrákban néhány éve.
22/27 anonim válasza:
Mellesleg,aki szerint az alapjövedelem nem működik,azok mit gondolnak arról,hogy az állam ingyen 10 milliót ad a nemiszerves élősködőknek?
23/27 anonim válasza:
Én kövér vagyok. 96 az iq-m. Baloldali vagyok. Wtf?!?
24/27 anonim válasza:
Eltekintve, hogy egyáltalán nem ezt írja a tanulmány, azért lehet benne valami. Csakhogy a cikkben jobboldaliakról van szó, a Fidesz pedig sosem volt az.
25/27 anonim válasza:
Én egy lusta ingyenélő hazaáruló baloldali vagyok. Ahelyett, hogy lemennék edzeni a terembe, hogy izmosabb, szebb, esztétikusabb testem lenne, inkább a Soros Gyuribával haverkodok és azt tervezzük, hogy ebben az évben elárasszuk migránsokkal az egész országot és jót nevessük a markunkban, mert mi megkeseredett baloldaliak vagyunk. Reszkessetek magyarok!
26/27 anonim válasza:
Most épp nem epitek izmot, és 46-os a bicepszem edzetlenul. Valamint az állam- és jogtudomanyok PhD doktora vagyok (F/42).
27/27 anonim válasza:
...És nyilván hazafi (nem írok fideszest, vagy jobbert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!