Mi az oka, hogy egyre több fideszes támadja Orbán Viktor
politikáját?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 11:45
1/9 anonim válasza:
Megneveznél az egyre több közül legalább 5-öt? Forrásokkal, persze. Utána van értelme beszélgetni.
2020. jan. 14. 11:47
2/9 anonim válasza:
szerintem meg egyre kevesebb, azt latom elfordulnak tole akar parton belul is...
2020. jan. 14. 11:48
3/9 anonim válasza:
szerintem is...
2020. jan. 14. 11:49
4/9 anonim válasza:
Ez inkább csak megmagyarázza hogy a Fideszesek, nem agymosottak, mert nem mindenben értenek egyett. Az agymosott ember pedig mindent vakon elhisz, és mindenben vakon egyetért, lévén ki van mosva az agya.
2020. jan. 14. 11:50
5/9 anonim válasza:
Ha van a párton belül kritika az a baj ha nincs akkor meg az. Mindig is volt, egy "elvesztett" (53%-al vesztették el) választás után meg "jogos", hogy megy a gondolkozás azon, hogy javulhatna a Fidesz most már ellenzéki városokban.
Ez is pont olyan mint amikor Matolcsy meg Varga "ugrott" össze az ellenzék szerint az euró kapcsán holott kb. a lényege mindkét megszólalásnak ugyanaz volt, hogy rövid távon Magyarországnak nem érdeke az euróbevezetés. Ehelyett arra hegyezték ki hogy Varga jó intézménynek tartja, Matolcsy meg nem a közös pénzt holott mindkettő csak bizonyos feltételek mentén tartotta hasznosnak az eurót.
2020. jan. 14. 11:58
6/9 anonim válasza:
Hát erről nekem az jut eszembe, hogy 30 éve alatt a Fidesz sosem szakadt szét, ez már önmagában nagy teljesítmény Orbán Viktortól... párton belül nyilván lehetnek véleménykülönbségek, meg voltak is, meg lesznek is, de hát egy demokratikus pártban ez van. Ugyanakkor nézzünk körül az ellenzéki oldalon, melyik párt van egyáltalán még egyben, vagy létezik még, akik 1990 ben meghatározó tényezők voltak??
2020. jan. 14. 12:03
7/9 anonim válasza:
Nem támadják, szimplán a patkányok mindig elhagyják az alámerülő hajót ennyi az egész.
Orbán is lelkes kommunista kisztitkár volt kövér elvtárssal amíg dübörgött a szocializmus, mikor bedőlt a szovjetúnió és látni lehetett mindenképpen kivonulnak elkezdték verni a mellüket belülről bomlasztották a rendszert.
Nincs új a nap alatt, a követői csak követik amit a felcsúti kisztitkár csinált 30 éve......
2020. jan. 14. 12:45
8/9 anonim válasza:
Fogy a krumpli. Nem csoda hogy azt is szét cseszte a Fidesz.
2020. jan. 14. 13:16
9/9 anonim válasza:
Az, hogy Matolcsy elismerte, hogy az Orbán kormány családpolitikája megbukott az már elég komoly. Szerintem a végüket érzik, már nem mernek annyira telibe hazudozni mint régebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!