Gyurcsány idejében tényleg lehetett venni érettségit?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 20:26
1/24 anonim válasza:
Persze most is lehet.
Sőt mondok durvábbat! Sok fideszes politikusnak nincs meg a betöltött pozíciónak megfelelő iskolai végzettsége se!
A felének vagy ceu diplomája van (ami ugye VESZÉLYES! soroslibsistb) a másik felének meg hamis/plágium a diplomamunkája.
Tudom az nem számít amikor ilyen értelmes emberszerű lények vannak vezető pozícióba mint Géniusz Németh Szilárd aki olyan tanulatlan buta figura segédmunkásnak se venné fel az ember.
2/24 anonim válasza:
A fideszeseknek akkor is venni kellett valahol, persze!
4/24 anonim válasza:
Most is lehet, akkor is lehetett sajnos.. érettségit, nyelvvizsgát, amit akarsz kb..
5/24 anonim válasza:
Most is lehet.
Ha felárat fizetsz, még a tablóképre is "felvarázsolnak".
6/24 anonim válasza:
szerinted honnan van diplomája? szakdolgozat hova tűnt? persze úgy a legegyszerűbb, hogyha sosem létezett
7/24 anonim válasza:
Persze, én kettőt is vettem, hátha az egyiket elvesztem.
8/24 anonim válasza:
Most is lehet. Diplomát is lehet. Jogosítványt is lehet...
9/24 anonim válasza:
Előtte is lehetett és utána is.
Esetleg kéne?
10/24 anonim válasza:
Akkor még hagyták élni az ember!!! Ismerősömnek akkor lett jogosítványa, képzelheted mennyit " tanult"... most kamionos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!