Gyurcsány Ferencnek köszönheti egy csomó fideszes, hogy élhet?
Nem vicc kérdés!! Mit szóltok ehhez??
Röviden: a Fidesz azt szerette volna, ha Gyurcsány engedélyt ad éleslőszer használatára, ő ezt nem engedte meg, a Fidesz háborgott!!! Szóval a "szemkilövető" emberségének hála vajon hány fideszes őrjöngő nem kapott lehet, hogy halálos kimenetelű sebet?
amikor a kurucinfó a gyurcsány ferencné kormányt védi
hihetetlen
hahahaaaaaa :D hiteles forrás, de még hitelesebb a téma!
Szerinted, ha éles lőszerrel lőtt volna Gyurcsány parancsnok, akk melyik téren állt volna a bitó?
Beleolvastam most röviden, cáfolj meg ha tévedek, de arról amit te ide leírtál, semmit nem találtam.
Én azt olvastam, hogy a fideszes képviselő azt mondta, hogy a rendőrnek egy agresszív tüntetővel szemben alkalmazhatja a szolgálati fegyverét.
Itt szó sincs arról, hogy a Ferkónak engedélyt kellett volna adnia éleslőszer használatára...
Roppant ostoba vagy, fogalmad sincs az akkori eseményekről. A tv-székházat a Feri jelenlegi szövetségesei, a nácik ostromolták meg. Autókat gyújtottak fel, rendőröket vertek, a rendőrség semmit nem tett ellene.
Több mint egy hónappal később viszont a rendőrség az október 23-át ünneplő békés fideszes tömegre támadt.
A jegyzőkönyv szeptemberben készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!