Donáth Anna lehet miniszterelnök 2022-ben?
Figyelt kérdés
Szerintem tök jó lenne2020. jan. 10. 18:22
11/22 anonim válasza:
Én lennék a privát talpmasszőre...
12/22 anonim válasza:
"Amúgy tényleg ki a frászkarika ez a nő?"
- az Európai Parlament képviselője, a legnépszerűbb ellenzéki párt alelnöke (lehet vitatkozni, hogy a Momentum vagy a DK a legnépszerűbb ellenzéki párt, de kb. ugyanannyi a népszerűségük).
13/22 anonim válasza:
#12 tudja a 63%-os kormánypropagandista elvtárs, lásd leírta a pártja által a csajra alkotott ügyeket.
14/22 Whitewolf19 válasza:
Nem szeretnék női miniszterelnököt. Már itt bukott a dolog.
Szerintem tök jó lenne. - Ez aztán meglett indokolva, bravó!
15/22 anonim válasza:
Na. Eljött a feminista korszak. Taps taps!
16/22 anonim válasza:
"Szerintem tök jó lenne"
Inkább tök, mint jó!
17/22 anonim válasza:
Mint nőt megdugóznám mert tetszik, de miniszterelnöknek alkalmatlan a képesítése okán. Szóval tökre nem lenne jó.
18/22 anonim válasza:
Ha jelölnék, én biztosan rá szavaznék, más kérdés, hogy szerintem 2022 még korai lenne. Az viszont kétségtelen, hogy mint a legnépszerűbb ellenzéki párt alelnöke és EP-képviselő, valószínűleg alkalmas lehet egy ilyen kaliberű feladatra. Ha viszont belegondolok abba, hogy milyen alternatívák állnak még rendelkezésre, nála jobb opciót nem nagyon találni. Aki viszont bennem fölmerül, az rajta kívül Cseh, Fekete-Győr vagy Dobrev, ha nem jobbikos lenne, akkor még Jakab, de kb ennyi, szóval én biztosra veszem, hogy a kormányváltásban a legnagyobb szava a Momentumnak lesz. Én legalábbis szorítok neki, nagyon szimpatikus hölgy, és örülnék neki, ha egy ilyen szintű lehetőséget kapna.
20/22 anonim válasza:
Egy nő? Mi van ha várandós lesz miniszterelnöksege alatt? Hmmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!