Gyurcsányné jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
Gyurcsány ultimátumáról jutott eszembe, hogy szerintem azért jött evvel elő, mert minél hamarabb be akarja az asszonyt tenni az ellenzék élére, hogy ő dirigálhasson 2022 után mert a személye nem szobatiszta. Szerinted alkalmas lenne aposztra Gyurcsányné?2020. jan. 9. 15:35
1/9 anonim válasza:
Nyilván nem lenne alkalmas... de az általad felvetett logika szerintem helytálló lehet. De az a helyzet, hogy ugyanúgy mint ahogy te, vagy én, nagyon sokan átlátnálak rajta egyből.
Ráadásul nagyon sok problémát vet fel, majd ha úgy alakul, a közös lista... Én például több Momentum- os szavazóval beszéltem, nagyon nem támogatják a közös lista ötletét, mint ahogy magát Gyurcsány Ferenc személyét sem.
2/9 anonim válasza:
Szerintem még Gyurcsánynál is kevésbé.
4/9 anonim válasza:
jelen helyzetben a legjobb
aztán ha majd helyreállt a demokrácia akkor már lehet nézegetni nála is alkalmasabb jelöltet
5/9 anonim válasza:
Azt hiszed nem tudták, hogy Medgyesi Péter 3/3-as orosz kém volt? A cion jegyzőkönyvekben van egy rész, ami azt írja, hogy a mi embereinket állítjuk fontos pozíciókba, hogy legyen adujuk a leváltáshoz, ha nem azt teszi, amivel megbízták. Így járt Kennedy, Clinton, Medgyesi és természetesen az öszödi beszéd is ezért szívárgott ki, mert a saját feje után ment.
7/9 anonim válasza:
na akkor a gyurcsány még jól is járt, hogy ne lőtte le egy oswald
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!