Ha ORBÁN VIKTOR miniszterelnök úrról írnám a diplomamunkámat érinthetné az hátrányosan az értékelésemet?
Akár, bíráló függő.
Volt egy szakdoga nálunk amiben ecigi tervezéséről írtak, és a bíráló szívből gyűlöli a bagós parasztokat(nem én bíráltam, de ezen állaspontjával egyet értek).
Úgy lehúzta az egyébként szakmai szemmel jó szakdogát mint a pinty, szerencsére oda tudtuk adni másnak gyorsan aki normális bírálatot írt.
ugyan miért?
de azért még hosszú az út a diplomamunkáig
előbb a nyolc általános aztán az érettségi alapdiploma és akkor mesteren lehet írni a diplomamunkát
Gyakori félreértés, hogy egy szakdolgozat a téma egzotikussága tesz értékessé. Nem, hanem a kidolgozottsága, alapossága. Én nem tartom szerencsés témának, mert nincs igazi jelentősége, egy ember, ennyi.
Úgy meg nem sok forrást tudsz hozzá szerezni, ha meg a politikai tevékenységét vizsgálod, az már nem az Orbán, hanem ő és a környezete, Felcsúttól, Putyinig.
DE nem tanácsolom, mert sajna nem lehet bízni a bírálókban, nekem is volt kollégám, aki egy mondaton behisztizett, és gyenge 2-est adott egy nagyszerű dolgozatra.
nyilván totális tudománytalan blődséget előadni egy ilyen dokumentumban
nyilván egy orbánfób 444-es véleménycikk mondandóját marha nehéz lesz megvédeni tudományos alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!