Akkor is azt szeretné a magyar kormány, hogy menjenek haza a külföldre vándorolt magyarok, ha az illető nem ért semmi komolyabb dologhoz?
Pedig azt hittem hogy mindenki mosogatni ment ki... Legalábbis ez a közfelfogás, hogy aki kiment Nyugat Európába, az mosogat.
Én vagyok az aki nem ért semmihez és felvetődött bennem a haza menés gondolata. Amúgy nem mosogatok, annál nekem sokkal jobb munkám van :)
Két tuti lehetőség létezhet:
A, Közmunka;
B, Coach-nak tanul.
Azt én is szeretném tudni.
De inkább úgy néz ki, hogy az egyszerű emberekre nem nagyon gondolnak.
Gondolok itt olyasmire, hogy nincs külön méltányosság -még gyerekesekre se- az 1 éves tb fizetés körül. Mert volt tavaly néhány riport, hogy a védőoltásokért megfizettették őket, nem kaptak meg papírokat hónapokig. Csalódottak voltak.
Pedig a hazaköltözőkkel törődni kéne, amíg vissza tudnak állni a rendes kerékvágásba.
Olyanról nincs könyv, hogy hétköznapi emberek hazatelepülnek, és hogyan alakul az életük. Csak a gazdag, pénzt hozó visszatelepülők érdemelnek könyvet, amiből SENKI SEMMIT nem tanul. Végigolvasni sem érdemes, hogy x Argentinában meggazdagodott embert mennyire szívesen fogadtak -a pénzéért- az óhazában, stb.
Engem az érdekelne, hogy mi lett azzal a Skóciából hazaköltözött -ott valami húsgyári munkásként dolgozó- fiatalemberrel, aki a Pávába benevezni jött haza, Székesfehérvárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!